Malou Stellas brystoperation har givet kroniske smerter

Den unge mor, der senest har medvirket i ‘Mig og min mor’, lider af svære smerter efter brystoperation.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 2. juni 2014 kl. 15:54

Det var næppe kroniske muskelsmerter, der var planen, da Malou Stella for knap to år siden fik fyldt 450 milliliter silikone i hvert bryst. Reality-stjernen fortæller til MSN, at hun nu døjer med smerter hver eneste dag.
– Jeg har kronisk ondt i nakke, ryg og skuldre. Nogle gange får jeg helt brystmuskelkramper. Mit bryst stritter lige ud i luften, og så får jeg kramper, fortæller den unge mor til MSN Stars.
LÆS OGSÅ: Derfor stoppede Malou Stella sin tv-karriere
Den mindste bevægelse gør ondt
I samme forbindelse forklarer Malou Stella, hvordan de mest simple bevægelser er ubehagelige for hende.

– Hvis jeg laver noget forkert og brystet ikke er støttet ordentligt, så trækker det i hele min muskel – ligesom når du forstrækker en muskel. Det er helt forkert – det er bestemt ikke rart, siger hun og uddyber:

– Hvis jeg lægger mig til en side og strækker min arm ud, begynder det at strække inde unde armhulen og under brystet. Det siger lidt om, hvor begrænset, jeg er.

LÆS OGSÅ: Mor Britta: Jeg har tabt 20 kilo

Ingen hjælp at hente

Ifølge MSN Stars har Malou Stella kontaktet det privathospital, hvor hun foret par år tilbage fik lavet operationen, men der har indtil videre ikke været meget hjælp at hente.

Og det er ikke kun smerterne, der er til gene for hende, også brysternes fysiske fremtoning går den tidligere reality-darling på.

– De sidder ikke rigtig, som de skal. De sidder ikke helt lige og strittende, som silikonebryster burde. Det ligner mere naturlige bryster. De hænger for meget i forhold til silikonebryster, siger Malou.

LÆS OGSÅ: Malou Stellas lillesøster har født

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.