Malou har et særligt ‘Bagedyst’-idol: Hun er super sej!

Den dygtige juniorbager har en ‘Bagedyst’-stjerne, hun ser meget op til.

Af Lykke Buhl - 18. april 2021 kl. 8:55

Det er tydeligt, at juniorbageren Malou ikke er uvant i et køkken. Bagepassionen har hun fra sin morfar, der var bager, og så har hun også lært et trick eller to fra de mange timer, hun har brugt klistret til skærmen på at se ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: UPS! Fejl i ‘Den store juniorbagedyst’

Og her er der særligt én, af de tidligere deltagere, der har fanget den dygtige juniorbagers opmærksomhed.

– Jeg ser meget op til Liv Martine! Hun deler så meget ud af sig selv, og så er hun da også bare mega dygtig til at bage! Jeg synes, hun er super sej, forklarer Malou, der særligt beundrer den tidligere ‘Bagedyst’-vinders naturlighed.

Liv Martine vandt ‘Den store bagedyst’ i 2015

Liv Martine Hansen udvikler blandt andet opskrifter for diverse madmagasiner og afholder bage-events i butikker rundt i landet (Foto: Signe Christiansen/Skovdal Nordic)

LÆS OGSÅ: Her er deltagerne i ‘Den store juniorbagedyst’

Malou kunne godt tænke sig at gøre ‘Bagedyst’-vinderen kunsten efter, men hun ved ikke helt, om hun ligesom idollet har lyst til at gøre passionen til sin levevej.

Da Liv Martine vandt ‘Den store bagedyst’ tilbage i 2015, så hun nemlig sit snit til at sige pædagogjobbet op og leve af sit talent indenfor det søde køkken. I dag udvikler hun opskrifter, blogger og holder events og workshops – alt sammen med fokus på kage.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? De tidligere vindere af ‘Den store bagedyst’

Malou drømmer derimod måske mere om at blive efterskolelærer, men på sin Instagram deler hun ligesom Liv Martine flittigt ud af de mange smukke kager, hun laver. Og så tager hun også imod bestillinger.

– Jeg ved ikke, om det bare skal være i min fritid, hvis jeg nu ville blive træt af det, forklarer Malou.

Herunder kan du se en af de smukke kager, man kan finde på Malous Instagram