'Mænd på barsel'-Scott: Jeg bliver sindssyg af at gå hjemme

Scott er halvvejs igennem de to måneders barsel, men han drømmer allerede om at komme tilbage på arbejde.

Af Emilie Holm Egebro - 7. november 2016 kl. 17:20

I aftenens afsnit af ‘Mænd på barsel’ kommer de fire fædre på hård prøve, når de skal udfordres til babysvømning. Derudover indrømmer Scott overfor de andre, at han er ved at være godt træt af at gå hjemme på barsel:
– Jeg kan godt mærke, at nu vil jeg gerne tilbage. Det er meget det samme, som man laver, og det kan jeg mærke, at jeg bliver sindssyg af. Man går bare og tuller rundt, og det har jeg det rigtig svært ved. Jeg synes også, at jeg savner det sociale. Alle ens venner er jo på arbejde, så hele det man normalt får fra ens arbejde, det mangler jeg, siger Scott i afsnittet.
LÆS OGSÅ: ‘Mænd på barsel’-Gert ramt af nederlag: Jeg er ikke god nok
LÆS OGSÅ: Scott fra ‘Mænd på barsel’: Sådan er forholdet til sønnen i dag
Han får dog ikke meget medfølelse fra de andre mænd:
– Da Scott siger, han savner sit arbejde, så kan jeg ikke helt forstå ham. Jeg kan som sådan godt lide mit arbejde, og jeg kunne ikke forestille mig at lave andet, men jeg går ikke og savner det, når jeg har fri eller nu, når jeg er på barsel, siger Nikolai, og Tommy uddyber:
– Jeg har det ikke på samme måde som Scott. Jeg kan godt mærke, at lastbilen begynder at trække nu, men jeg kan godt klare den sidste måned også.
Smugkig lidt af aftenens afsnit nedenfor:

Se ‘Mænd på barsel’ i aften klokken 21.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mænd på barsel’-Nikolai er blevet far igen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.