Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

Vendepunktet for den unge mor blev et dramatisk et af slagsen, som kunne være endt helt galt.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 22. juni 2021 kl. 19:00

De seneste år har været turbulente for ‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa Bæk Ginic. I oktober 2020 faldt der dom i Ankestyrelsen, og Hannah Melissas fire børn, 11-årige Cecilya, 5-årige Molly, 4-årige Hailie og 2-årige Dexter, skulle tvangsfjernes. Hannah Melissa og manden René Bæk ankede dommen til Byretten og skjulte derefter de fire børn for Vesthimmerlands Kommune.

Byretten stadfæstede dommen i februar, men Hannah Melissa og René ankede dommen igen. Der har været spekulationer om, hvorvidt parret var flyttet til Serbien, men det har Hannah Melissa afvist. I stedet har hun fortalt, at de bor hos noget familie, og de har ingen planer om at udlevere børnene. Nu afslører Hannah Melissa da også på Facebook, at der er sket lidt af et vendepunkt for hende.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

– Jeg har nu været helt clean i 3 måneder! Det skete, da jeg stod alene med børnene, og vores lejlighed brændte ned, og jeg måtte få reddet børnene ud. Jeg vågnede gudskelov, da stuen stod i flammer og endte med røgforgiftning. Der gik det op for mig, hvor vigtigt det er at leve sit liv og nyde det, skriver hun i et opslag på Facebook, hvor hun viser billeder af det hus, de boede i.

LÆS OGSÅ: CHOK: Corona-smitte med sjælden variant ved Reality Awards

17 år langt misbrug

Hannah Melissa har tidligere fortalt om et årelangt misbrug, som hun har haft svært ved at ryste af sig.

– Jeg har igennem de sidste 14 år været afhængig af forskellige morfin-præparater som ren morfin, metadon, Ketogan, Dolol og så videre. Og da jeg var yngre, var det også stoffer. Mit problem er ikke at komme ud af det. Det er, at jeg ikke skal falde i igen, så snart der kommer en lille nedtur, slog hun fast i november 2018, hvor hun fik diagnosen psykopat.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i stor sorg

Misbruget har også fundet sted i nogle af Hannah Melissas graviditeter, men nu er hun altså clean og kæmper fortsat for at få lov til at beholde sine børn. Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Hannah Melissa, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Se hele opslaget og de skræmmende billeder herunder.

LÆS OGSÅ: Wow: Ung mor måtte tage baby med til eksamen