Lykkelig Geggo: Graviditeten var planlagt

‘Familien fra Bryggen’-stjernen bekræfter, at parrets lille familie snart bliver udvidet.

Af Jonas Sand - 21. juli 2015 kl. 13:33

Tidligere på dagen kunne Realityportalen.dk afsløre, at ’Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ’Geggo’ Christiansen venter barn med kæresten Cengiz Mads Salvarli. Geggo bekræfter nu nyheden på sin blog og fortæller, at parret er lykkelige.

Der ligger en lille baby og hygger sig i Geggos mave. (Foto: Privat)

Der ligger en lille baby og hygger sig i Geggos mave. (Foto: Privat)


– Jeg tror, det er sikkert at fortælle vores hemmelighed nu –  vi skal være forældre til januar. Vi glæder os helt crazy og er simpelthen så glade begge to. Tænk engang, at vi har skabt den fine lilleprut sammen.
– ALT så perfekt ud, og vores lille bebs lå ligeså fint og boksede rundt derinde i sin “hule”. Jeg kan ikke holde tårerne tilbage, når jeg tænker på alt det, der skal ske nu. Vi skal have en lille en, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: HOT AFSLØRING: Geggo er gravid igen
Ingen smøger og alkohol
Geggo afslørede tidligere på året, at hun havde været gravid, men havde mistet barnet. Denne gang er det hele blevet gjort efter bogen, for det har hele tiden været planen, at parret ville prøve igen.
– Graviditeten er planlagt fra start af. Derfor er alt blevet gjort rigtigt. Ingen alkohol, ingen energidrikke eller kaffe, og cigaretter ryger jeg ikke i forvejen, så det var meget nemt, skriver hun og indrømmer, at der også er røget en del mad indenbors.
– Vitaminer og mineraler og ja, indrømmet, en helvedes masse mad fra hormonerne begyndte at melde sin ankomst, lyder det fra Geggo.
HER kan du læse heleblog-indlæg fra den kommende mor.
LÆS OGSÅ: Geggos tragedie: Ufrivillig abort
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser