'Luksusfælden': Sådan går det i dag

Da eksperterne forlod Birgit og Allan så fremtiden lys ud, og det er kun gået fremad siden.

Af Jonas Sand - 7. april 2015 kl. 20:55

I aftenens afsnit kunne du møde 44-årige Birgit og 42-årige Allan fra Horsens, som sad dybt begravet i gæld. Med eksperternes hjælp kom de ovenpå igen, og det er kun gået fremad, siden de to eksperter forlod dem.
– Det går godt. Det går faktisk helt fantastisk godt. Vi holder budgettet, og vi har faktisk ikke rigtigt manglet noget. Der bliver også betalt af på gælden, og det hele ser bare lyst ud, fortæller Birgit til Realityportalen.dk.
– Vi har også fået den ulykkesforsikring, som ekperterne forlangte. Men vi har faktisk gjort det billigere, end de regnede med, så der sparer vi 1000 kroner om året.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Milliongæld efter tvangsauktion og ludomani
Håber på fastansættelse
En af grundene til, at fremtiden så sort ud for parret var, at Allan var arbejdsløs. Med eksperternes hjælp fik han dog et job. Det var godt nok kun en vikarstilling i første omgang, men det kan nemt ende med en fastansættelse.
– Allan har været glad for det, og chefen har virket glad for ham. Han har virkelig arbejdet hårdt og været fleksibel, når de havde brug for det. Så vi håber på, at han bliver fastansat, når hans vikartid udløber om nogle uger, siger Birgit.
– Han vil i hvert fald meget gerne arbejde, og det kan jo også mærkes i budgettet, hvor vi har lidt flere penge. Så vi krydser fingre.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Henrik: Eksperterne brød klokkeklar aftale!
Fortryder én ting
Birgit og Allan, der begge har skåret kraftigt ned på cigaretterne og blot ryger fire-fem om dagen, er meget glade for, at de valgte at deltage i ‘Luksusfælden’, men parret fortryder én ting.
– Vi skulle da have kontaktet ‘Luksusfælden’ noget før. Så havde vi allerede været meget længere. Men sådan er det, og vi er glade for, at vi tog skridtet og tilmeldte os i sidste ende, lyder det fra Birgit.
Parret fra Horsens planlægger at tilmelde sig et rygestop-kursus, så de kan kvitte smøgerne helt. De regner med at være helt fri fra gælden om 13 år.
LÆS OGSÅ: ’Luksusfælden’: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.