'Luksusfælden'-par raser over sammenklipning

Udeladte informationer i programmet og en blokering på Facebook har skabt vrede hos Mikkel og Louise.

Af Mikkeline Andersen - 17. september 2014 kl. 10:56

Opgivende eksperter og negative kommentarer fra folk, der end ikke kender parret i ‘Luksusfælden’, er det, som Mikkel og Louise har fået ud af deres deltagelse i TV3- programmet. Netop følelsen af, at det er TV3’s program, står klart for Louise og Mikkel.
– De sagde, at vi skulle opføre os som vi plejer, men de blev ved med at lede efter andre svar. Hvis vi ikke svarede efter deres manuskript, så blev de ved med at spørge, indtil vi sagde noget dumt, siger Louise til Realityportalen.dk og understreger, at parret godt vidste, at det var et realityprogram, som de meldte sig til.
LÆS OGSÅ: KRISE i ‘Luksusfælden’: Bilen skal sælges
Taler med psykologen
Da optagelserne af ‘Luksusfælden’ gik i gang, havde Louise og Mikkel lige mistet deres andet barn, da Louise var i 17. uge. Det er grunden til, at Louise i programmet er sygemeldt og går til psykolog. En information som TV3 har udeladt, selvom hun gerne ville have det med, fortæller hun. Frem for at få sandheden frem, så har parret oplevet at blive svinet til af personer, som ikke kender dem.
– Jeg har brugt rigtig meget tid på at snakke med psykologen om folks kommentarer. Jeg tør knap nok gå ned at handle, fordi jeg frygter at få en sviner. Folk skriver også, at Mikkel skal skride fra mig, siger hun, og gør det klart, at de faktisk har det godt sammen.
De kritiske kommentarer, som parret har modtaget, retter sig også mod bilen, som Louise nægter at sælge i ‘Luksusfælden’.
– Jeg vil ikke af med bilen, fordi jeg bruger den til at hente vores søn, og så hjælper jeg min mormor med at handle ind, fordi hun ikke selv kan. Men jeg siger også, at jeg slapper af, når jeg sidder i bilen, og det er så det, som de tager med.
LÆS OGSÅ: Ny ekspert i ‘Luksusfælden’
Blokeret af TV3
Parret er dybt skuffede og frustrerede over den måde, som TV3 fremstiller dem på. Det fik Mikkel til at smide en kritisk kommentar på programmets Facebook-side.
– Han skrev vidst noget i stil med: “Reality er, hvad det er. Amalie er nok ikke så dum i virkeligheden. ‘Paradise Hotel’-deltagere har nok andet i hovedet end pik og patter”, siger Louise.
Hos TV3 afviser man kritikken.
– To af Mikkels indlæg er blevet slettet på grund af groft sprogbrug. Hans meninger er velkomne, men han skal, som alle andre brugere, skrive i et pænt sprog. I forhold til sammenklipningen så viser det et sandfærdigt billede af det, der mødte eksperterne. Så den kritik afviser vi, siger pressechef ved TV3, Søren Hedman.
Det var Mikkel, som meldte parret til programmet, fordi de på det tidspunkt stod til en fremtid med to børn. Hver måned afdrager de på deres lån, så behovet for eksperternes fordelagtige aftaler med kreditorerne er ikke afgørende, lyder det fra parret.
LÆS OGSÅ: Amalie: Nu laver jeg musik igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.