'Luksusfælden'-par: Sådan går det i dag

Søren og Jaqueline fra aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ har en stor afsløring efter deres deltagelse.

Af Jonas Sand - 8. september 2015 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ kunne du opleve Søren og Jaqueline fra Sønderjylland. Parret drømte om at drive et Bed & Breakfast, og over for Realityportalen.dk afslører Jaqueline, at den drøm er kommet et stort skridt nærmere.
– Det går rigtigt godt her. Vi får betalt af på gælden, og så har vi vist lige købt hus i dag – det hus, som man også så i programmet. Vi er i hvert fald blevet enige om en pris, som begge parter er tilfredse med, fortæller hun.
– Herefter skal der naturligvis laves en del på huset, men jeg gætter på, at vi kan være klar med det hele inden for et år eller to.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG på ‘Luksusfælden’: Sørens kæreste bestemmer ALT!
Skræmmende følelse
Der er tale om det hus, som eksperterne satte flere procentskilte op, hvor parret skulle vælge, hvordan den økonomiske fordeling skulle være i fremtiden.
Men selv om det nu er parrets store drøm, der er kommet et skridt tættere på at gå i opfyldelse, så er det ikke udelukkende glade følelser, som Jaqueline nu står med.
– Jeg troede egentligt, at jeg bare ville være lykkelig og spændt, men nu er jeg også lidt skræmt. Det bliver man nu, når man lige betaler et par millioner for et hus, lyder det fra Jaqueline, som ikke vil komme nærmere ind på prisen.
LÆS OGSÅ: De VILDESTE klip fra ‘Luksusfælden’
Fortryder ikke deltagelse
Jaqueline måtte høre meget i løbet af programmet, hvor hun blev kaldt kontrolfreak, og på et tidspunkt virkede hun også som om, at hun var tæt på at trække sig. Hun forblev dog, og det er hun glad for den dag i dag.
– Søren er jo så dejlig udramatisk, at eksperterne var nødt til at gå lidt i flæsket på mig. Det var jeg ikke helt tilfreds med, men generelt er jeg meget tilfreds med vores deltagelse. Det var naturligvis også hårdt, men det er på ingen måde noget, som jeg har fortrudt.
Men helt nemt har det ikke været for Jaqueline at slippe tøjlerne. Det indrømmer hun gerne.
– Det har været skræmmende at afgive kontrol. Men Søren klarer det flot, og han betaler meget mere af på gælden, end han egentligt skal. Så vi er bare lykkelige.
Se flere billeder af parret over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Folk forventer, at vi kommer med en tryllestav
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.