'Luksusfælden' er tilbage: Vildere end nogensinde

De to ‘Luksusfælden’-eksperter Mette og Kenneth fortæller, at den nye sæson byder på endnu vildere og voldsommere deltagere end nogensinde før.

Af Lykke Buhl - 17. februar 2020 kl. 11:35

Når den 24. sæson af ‘Luksusfælden’ får premiere tirsdag d. 18. februar kl. 20.00 på TV3 og Viaplay, så vil man hurtigt opdage, at sæsonen har gennemgående tema. Det handler nemlig i denne omgang af ‘Luksusfælden’ særligt om, hvor vidtrækkende konsekvenser økonomiske problemer kan få på vores relationer til andre mennesker.
I nogle af programmets familier hænger den dårlige stemning og ekkoet fra de konstante skænderier tungt i luften, mens andre har taget skyklapper på og flygter fra det hele ved at smide regningerne ud og gå på shopping. Fælles for dem alle er, at den dårlige økonomi er kimen til skænderier og flugt.
LÆS OGSÅ: ’Badehotellet’-skuespiller indrømmer: Jeg var castet til en anden rolle

Har aldrig oplevet noget lignende

Derfor byder den nye sæson på ekstra mange løgne, anklager og mistillid, hvor ‘Luksusfældens’ eksperter ikke blot skal rydde op i gæld og forbrug, men også må tvinge deltagerne til at fortælle sandheden. Og det bliver en hård kamp.
– Det er mere end nogensinde i den her sæson. Ofte ved vi ikke, hvordan dynamikken er i et parforhold, før vi faktisk står der. Men der er virkelig en udskamning af hinanden. Jeg har personligt aldrig hørt voksne mennesker, der står og taler så grimt til hinanden, som de gør her. Vi må flere gange bede om den rette tone, fortæller eksperten Mette Reissmann til Realityportalen om den kommende sæson.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
Også hendes medekspert, Kenneth Hansen, som tager med Mette ud i sæsonens første program, er enig i, at tonen blandt programmets deltagere er blevet hårdere, og relationerne sværere.
– Økonomien er jo oftest ikke det svære for os, det svære for os er jo det menneskelige relationer og at forfølge mennesker i de rigtige retninger. Det er jo en udfordring i den nye sæson, specielt i det første afsnit, men jeg synes også, at vi i hovedparten af sagerne lykkes med at få skubbet menneskerne i den retning, som vi mener er den rigtige for dem, forklarer han.

I ‘Luksusfældens’ første afsnit, er Mette Reissmann og Kenneth Hansen eksperterne (Foto: Bo Nymann)


LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Kunne være gået galt igen

Kontroversiel premiere

Kenneth understreger nemlig gerne, at premiereprogrammet, der sendes tirsdag d. 18. februar, bliver heftigt.
– Vores første program er virkelig en kontroversiel sag. Der er ting, der holdes skjult, der er løgne. Og hvis der er noget, der kan ødelægge familier og forhold, så er det økonomi, og at man ikke taler om det, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard viser datteren frem: Så meget ligner hun sin mor 
Gennem sæsonen skiftes der på kryds og tværs mellem de fem eksperter Mette Reissmann, Sesilie Munk Stenderup, Jan Swyrtz, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen. I premiereafsnittet tirsdag d. 18. februar er første ekspert-par Kenneth og Mette.
‘Luksusfælden’ kan ses på TV3 og Viaplay hver tirsdag kl. 20
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling