Ung mor har født: Kunne være gået galt igen

Sabrina er blevet mor for anden gang.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. februar 2020 kl. 18:55

23-årige Sabrina fra Haslev har altid drømt om, at hun skulle være mor til både en pige og en dreng, og den 6. februar klokken 02.57 gik den drøm i opfyldelse, for på det tidspunkt kom hendes lille pige, der allerede har fået navnet Izabella Scarlett, til verden. Izabella vejede 4380 gram og var 52 centimeter lang ved fødslen.
Sabrina mistede omkring to liter blod under fødslen, fordi hun blødte fra livmodere, og hun var derfor tæt på at skulle opereres, men lægerne fik situationen under kontrol.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
– Jeg turde ikke få en epiduralbedøvelse, for det kunne jo være, at det ville gå galt, som jeg oplevede ved min første fødsel. Derfor kæmpede jeg mig igennem uden den, og heldigvis gik det hele meget stærkt. Jeg tog selv imod hende, som jeg havde ønsket, og jeg havde den sødeste jordemoder, fortæller Sabrina til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14

Izabella 13 timer gammel. (Foto: Privat)


Dengang hun fødte første gang, gik alt galt. Sabrina blev sat igang tre uger for tidligt på grund af svangerskabsforgiftning, og hun fik en epiduralbedøvelse, men blev stukket forkert. Derfor fik den unge mor feber og blev lam i højre side, mens barnets hjerterytme dykkede, og lægerne måtte foretage akut kejsersnit.
Sabrinas søn blev dengang født med feber og infektion på lungen, og de var efterfølgende indlangt i ni dage. Sådan gik det heldigvis ikke denne gang.
– Jeg lå bare og håbede på, at jeg ikke skulle opereres. Imens kiggede jeg på Robin og Izabella, og jeg var egentlig ikke bange. Jeg var bare lykkelig for, at alt andet gik perfekt. Det var min drømmefødsel, siger Sabrina til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard viser datteren frem: Så meget ligner hun sin mor 

Oliver skal ikke føle sig udenfor

‘De unge mødre’-stjernen er altså sammen med Robin i forvejen forældre til Oliver, der fylder to år til april.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg

Sabrina har siden hun var 11 år vidst, at hvis hun fik en datter, skulle navnet været Izabella Scarlett. (Foto: Privat.)


– Oliver forstår det endnu ikke helt, men han er meget kærlig ved Izabella, for eksempel går han over til hende og nusser hende, hvis hun græder eller giver lyd fra sig. Men han er da lidt forvirret og skal lige vænne sig til, at der nu er en baby, der også kræver opmærksomhed, fortæller Sabrina.
Derfor sørger forældrene for at lege og være ekstra meget sammen med Robin, så snart Izabella sover, så han ikke føler sig udenfor eller glemt.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Familien kom hjem fra hospitalet dagen efter fødslen, og de kan se tilbage på et forløb, hvor der ikke er noget, de ville ønske, var anderledes.