'Luksusfælden'-ekspert skuffet over Trine: Der var jo ikke langt til målet - Her & Nu

'Luksusfælden'-ekspert skuffet over Trine: Der var jo ikke langt til målet

Aftenens deltager i ‘Luksusfælden’ formåede ikke at leve op til eksperternes krav, da de vendte tilbage til hende.

Af Jonas Sand - 14. februar 2017 kl. 21:08

Jan Swyrtz og Carsten Linnemann var i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ på besøg hos Trine i Rødovre. Hun mente ikke selv, at hun kunne få det hele til at løbe rundt, og ofte måtte hun undvære aftensmad for at få det hele til at løbe rundt.
Det gik dog hurtigt op for eksperterne, at det slet ikke forholdt sig sådan. Trine havde hver måned udbetalt 20.000 kroner, selv om hun var på dagpenge, og det handlede i stedet om, at hun prioriterede helt forkert.
Slik, fastfood, cigaretter og spil på nettet blev der hver måned brugt mange penge på. Det skulle der sættes en stopper for, mens Trine skulle gøre en ekstra indsats for at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Og selv om eksperterne forlod hende med et positivt indtryk, så fortsatte det ikke, da de igen vendte tilbage til hende.
– Vi havde faktisk fået et godt indtryk af hende, og der var en positiv stemning, da vi forlod hende. Men da vi igen kom på besøg, så viste det sig jo, at hun ikke kunne leve helt op til de krav, som vi havde til hende, desværre. Hun havde ikke søgt nok job, og hun var heller ikke stoppet med at ryge, siger Jan Swyrtz til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Stortudende ‘Luksusfælden’-deltager: Jeg føler så stor skam
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Gift ved første blik’-par ses stadigvæk
Takkede nej til job
Trine har været på dagpenge i halvandet år, og kontanthjælpen ligger derfor og truer i den nærmeste fremtid. Derfor gjorde eksperterne det klart for Trine, at det var vigtigt, at hun kom i job.
– Vi havde jo også fået et par jobsamtaler til hende, men så var der igen noget i vejen. Enten kunne hun ikke få det til at hænge sammen med at hente børn, eller også følte hun, at der var for langt. Men det var altså ikke mange kilometer, der var tale om, siger Jan Swyrtz.
– Det var hende selv, der takkede nej til i hvert fald det ene job, og så kan man jo tænke lidt over det. Jeg sagde vist også i programmet, at man kunne få tanken, at hun bare gik og holdt ferie på dagpenge. Men det kan hun jo ikke blive ved med, og når hun så ryger på kontanthjælp og får færre penge, så falder det hele fra hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Emil og kæresten flytter sammen
LÆS OGSÅ: ‘Familien Nielsen’-far var tæt på at dø
En blød fornemmelse
Trine var endnu ikke faldet over kanten økonomisk, og eksperterne havde derfor en god mulighed for at hjælpe hende, inden hun kom så langt ud, som flere af programmets tidligere deltagere har været. Derfor ærgrer det også Jan Swyrtz, at de måtte forlade hende, før hun kom helt i mål.
– Det er da en lidt underlig og blød fornemmelse, når vi forlader en deltager sådan. Vi har jo brugt tid og kræfter på hende, og hun havde ikke langt til målet. Det havde ikke krævet meget, for at hun igen kunne få nogle trygge rammer for sig selv og børnene. Kontanthjælpen ligger jo og truer ude i den nærmeste fremtid, hvis hun ikke kommer i job, siger eksperten, der ikke har stor tro på, at Trine selv har fået ændret tendensen efter optagelserne.
– Nej, det må jeg sige (at jeg ikke tror, red.). Jeg tror bare, at hun fortsætter af samme sti, og selv om hun så ender på kontanthjælp, så tror jeg heller ikke, at hun vil sætte begrænsninger for sig selv. Jeg kan i hvert fald godt frygte, at det fortsætter sådan – og så går det helt galt, siger Jan Swyrtz, der dog slår fast, at han ikke ved, hvordan det går med Trine og derfor ikke kan sige det med sikkerhed.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Trine, men hun har ikke ønsket at fortælle, hvordan det er gået hende siden programmet. Derfor ved vi heller ikke, hvordan det går hendes jobsøgning, eller om hun har fået lagt cigaretterne på hylden.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Sådan gik bryllupsnatten
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To nye deltagere i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.