‘Luksusfælden’-deltager: Programmet ændrede forholdet til mine børn

Der var gang i pengestrømmen, når børnene spurgte efter hjælp økonomisk, men med eksperternes hjælp fik Tine strammet skruen.

Af Nadja Josephine Arpe - 12. oktober 2021 kl. 20:51

I dagens afsnit af ‘Luksusfælden’ hjalp eksperterne Tine med at få et overblik over hendes økonomi. Det var datteren Naya, der meldte sin mor til programmet, da hun var af den opfattelse, at hendes mor hele tiden lånte penge af hende, hvilket forhindrede Naya i at udleve sin drøm om at flytte hjemmefra.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm

Den opfattelse ændrede sig dog, da eksperterne fremviste tallene på de skiftende overdragelser af penge mellem mor og datter. Der blev det tydeligt, at Naya modtager flere penge, end hun låner ud, og at en af Tines største udgifter var hendes børn.

– Programmet gjorde, at min datter og jeg begge fik åbnet øjnene. Hun føler ikke længere, at hun skal passe på mig, og det gjorde, at hun kunne komme videre, forklarer Tine til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt indrømmer: Jeg ville ikke danse med Michael

I dag er datteren flyttet hjemmefra, men sønnen bor stadig hjemme. Der er dog kommet klare regler mellem Tine og hendes børn, når det kommer til lån af penge.

– I dag har mig og mine børn nogen helt klare spilleregler. Der er lukket for det varme vand. Ellers bliver det skrevet ned og tilbage betalt ved næste lønperiode, fortæller Tine.

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører nyt tv-program

Hun føler selv, at eksperterne i ‘Luksusfælden’  har været med til at give hende et større overblik og en lyser økonomisk fremtid.