'Love Island'-fyr smidt ud: Flytter hjem til far

Hvis Anna ikke allerede har lært svigerfar at kende, kommer det til at ske de næste måneder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. december 2019 kl. 8:55

Siden de mødte hinanden tilbage i sommeren, har det toptrænede par Oliver Erngart og Anna Seneca været sammen stort set hele tiden og på ganske få kvadratmeter. Det er jo ikke tosset, når man i den grad er ramt af Amors pil, men fra den 1. januar kan de ikke længere bo i Annas lille ungdomsbolig i Roskilde.
–  Vi flytter hjem til min kære far lige her før jul, da vi først kan flytte ind i vores nye, fælles lejlighed til marts, hvor den først er færdig, siger ‘Love Island’-hunken til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold
24-årige Anna studerer ikke mere, og derfor skal de være ude af lejligheden. Faren bor i Køge, og Oliver ser lyst på det kapitel, der venter ham og kæresten.
–  Det bliver lidt underligt, men det skal også nok blive hyggeligt. Min fars kæreste har købt nogle spil, og så er der jo god mad nogle gange og vaskemaskine og tørretumbler, griner Oliver.
LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret 

Baby-planer?

Det er også i Køge, at parret skal flytte sammen til marts, hvor en splinterny lejlighed vil stå parat, når den er bygget færdig til foråret. Det bliver basen, mens de skal fortsætte med at arbejde i Erneca Fitness – et fitnessfirma de har startet op sammen.
LÆS OGSÅ: Rasende Janni: ‘Forsidefruer’ er misvisende
– Vi har masser af fremtidsplaner sammen om at hjælpe endnu flere skønne klienter med at opnå deres mål med deres krop. Derudover vil vi rejse, og lejligheden er jo en 3-værelses lejlighed, så der er plads til et ekstra familiemedlem, hvis det sker, siger Oliver.
Han afviser dog, at Anna på nuværende tidspunkt er gravid, så indtil videre er planen ikke at indrette det ekstra værelse til en lille ny.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup