Louise har oplevet bagsiden af "bagemedaljen"

Selvom Louise ikke løb med førstepladsen i programmet, nød hun i den grad de sidste dage.

Af Louise Engelst - 13. november 2016 kl. 15:55

Man kunne tro, at når deltagerne står i finalen i en stor konkurrence, så har de ikke tid til at hygge sig med hinanden, fordi de skal koncentrere sig om deres præstation, men sådan var det ikke i ”Den store bagedyst”. Faktisk var der en rigtig afslappet stemning om aftenen inden sidste finaledag, fortæller 39-årige Louise Rosing-Schow.
– Vi hyggede os og var ude at spise om aftenen. Selvom vi var super spændte, og det var finale, så tror jeg også vi alle sammen havde sådan en ro indeni, for nu var det snart slut, og der var ikke nogle som kunne ryge ud. Vi havde det så mega hyggeligt de sidste to dage, lyder det fra den glade amatørbager.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper kæmper for at blive far: Det er megahårdt
For deltagerne i ”Den store bagedyst” byder konkurrencen på tre måneder, hvor der er fokus på bagning.
– Man bliver lidt træt af kage. Det der med mousser, bunde og smagskonsistenser, jeg er lige lidt træt af det nu, men jeg har lyst til at blive dygtigere på teknikker og med nogle instrumenter, men selve bagningen, det ved jeg ikke, siger Louise Rosing-Schow og bryder ud i et grin.  
– På den anden side sad jeg i går med to bagebøger foran mig, fordi jeg tænkte, det kunne være rart bare at bage en helt almindelig tærte eller citronmåne eller sådan noget helt nede på jorden. Så jeg har lidt lyst til det, men det med mousser og konsistenser på det plan, der skal gå lidt tid.      
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået de tidligere ‘Bagedyst’-vindere
Louise Rosing-Schow har været glad for at deltage i programmet, og er stolt af sin præstation. Især hendes mange ”Mesterbager”-titler er en præstation, der ikke er set før i programmet. Selvom hun har fået ros af flere seere for sin kunnen, så har hun også mærket bagsiden af medaljen. Det er især på de sociale medier, hvor folk har givet deres mening til kende.
– Der er mange som har den holdning, at når man vinder så mange gange i et bageprogram, så kan det kun være snyd og humburg. Der er mange som har skrevet, at det er forudbestemt, eller jeg er lærerens kæledægge eller at dommerne ikke ser mine fejl, og jeg må sige, at dommerne er bundreelle. Der er ikke noget at komme efter. Jeg er lidt overrasket over, at der er gået lidt jantelov i den, siger Louise Rosing-Schow og uddyber:
– Jeg er forundret over, at jeg har skullet forsvare, at jeg er god til det, jeg laver.
ER DET DIG? DR søger deltagere til ‘Den store bagedyst’
BAKING NEWS: Sådan foregår optagelserne til ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.