Løcke efter exit: Jeg har vundet

‘Robinson’-deltageren gik ikke efter den store pengepræmie, da han drog af sted mod Filippinerne. Nu er han ude af programmet og en glad mand.

Af Mikkeline Andersen - 10. november 2014 kl. 21:13

500.000 kroner vil de fleste takke ja til, og de fleste ville med stor sandsynlighed også gå efter pengepræmien, hvis de fik muligheden for det. Men den halve million var langt fra førsteprioriteten, da Christian Rørbæk-Løcke drog af sted til ‘Robinson’.
Faktisk ville Løcke slet ikke af sted, men han gjorde det for Lisa Andersens skyld. Her til aften nåede Løcke målet, da han faldt på knæ for sin kæreste, men helt efter planen gik det ikke.
– Jeg var sikker på, at jeg røg ud, men jeg troede, at Stina ville stemme på Lisa, så jeg kunne få lov at tage hendes plads. Jeg havde regnet med, at Stina ville gøre det, så jeg kunne lave det så romantisk som muligt. Men hun er åbenbart mest bange for mig, og så bliver hun selvfølgelig nervøs for, om jeg ville bytte min plads med Lisa, siger Løcke til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Lisa taler ud om Løckes frieri
Er ikke den fødte ‘Robinson’
Selvom Løcke uge efter uge har kæmpet sig gennem ‘Robinson’ og vundet en række trofæer, så har selve ‘Robinson’ ikke været den vildeste oplevelse for ham.
– Det har været fedt, især nu når man kommer hjem og får det på afstand. Det var ikke sjovt dernede, men uimodståeligt kedeligt. Men samtidig har det været så meget mere, end jeg kunne bede om, siger han og fortsætter:
–  Jeg er ikke den fødte Robinson. Jeg har aldrig set programmet, og det har aldrig sagt mig noget. Men nu når jeg har været der, så er det noget andet. Jeg er en robinson, og bliver der en anden gang, så vinder jeg det hele. Nu har jeg vundet min førstepræmie, så kan jeg godt gå benhårdt efter trofæet, griner Løcke.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Birte anklager TV3 for snyd
Mistroisk exit
Det kom som en overraskelse for alle, da Stina afslørede, at hun havde fundet den skjulte talisman. Selvom Løcke erkender, at det var ærgerligt at ryge ud kort tid før finalen, så fortryder han ikke, at han gav Stina sin ledetråd, fordi han har en tro på, at det fik de andre til ikke at stemme på Lisa.
– Men det var dumt, at jeg ikke fik at vide, at Stina kendte til ledetråd nummer to, men selv med ledetråd to, så var den umulig at finde. Så man kan godt blive lidt mistroisk over, at Stina finder den fem minutter før. Men jeg er ikke bitter, for det har aldrig været planen, at jeg skulle nå finalen. Frieriet skulle ikke overskygge et finaleafsnit, fortæller han.
Løcke har også mistro overfor Birtes exit fra ekspeditionen, hvor hun tidligere har påpeget, at hun følte sig snydt af TV3. Men Løcke understreger, at det er underholdning, og det vidste de, da de meldte sig til programmet.
– Men jeg er også sikker på, at produktionen gerne ville have det frieri færdig inden finalen. Det var også dem, der bestemte, at Lisa skulle ind igen. Efterfølgende har jeg fået at vide, at Stina først havde stemt på Trine, men så fik det lavet om til mig.
Løcke understreger, at han ikke ved, hvad TV3 har gjort og ikke gjort, men det vigtigste for ham var også at fri til Lisa. Det var hans mål, som han gik benhårdt efter, og derfor føler han sig som vinderen.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Løcke erkender: Dumt at sende Lasse ud
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.