'Løb for kræft' med reality-stjerner - Her & Nu

'Løb for kræft' med reality-stjerner

For andet år i træk afholdes ‘Løb for kræft’ – og alle pengene, der ryger ind, går ubeskåret til kræftramte børn og deres familier. Men årsagen til det gode initiativ har en trist historie med sig.

Af Mikkeline Andersen - 9. september 2012 kl. 09:20

Rasmus Billing Birnbaum, der er kendt fra Singleliv under navnet Numse-Rasmus, er initiativtageren bag eventen ‘Løb for kræft’. Sidste år blev der indsamlet hele 61.203, 50 kroner, der alle gik ubeskåret til kræftramte børn på Ålborg sygehus.
Sidste års succes gentages i år, hvor arrangementet finder sted på sportpladsen ved havnen i Ålborg (Strandvejen 6, 9000 Ålborg), lørdag den 22. september 2012. Pladsen vil åbne klokken 16:00, og arrangementet forløber frem til klokken 23:00 – hvor der vil være live musik fra klokken 20:00-23:00.
Prisen for at deltage i dette velgørenhedsarrangement er 150 for voksne og 50 for børn. Alle er velkomne, så der kan indsamles endnu flere penge end sidste år.
LÆS OGSÅ: Rasmus: Jeg er ikke den stærke
Det er et løfte til mor
Rasmus fik ikke ideen til arrangementet ud af ingenting, tværtimod. Rasmus har oplevet at have sygdommen tæt inde på livet, da hans mor fik konstateret kræft i januar måned 2011. I første omgang troede man, at det var en blodprop, men det viste sig at være kræft, der havde spredt sig.
–  Jeg fandt ud af, at det her er virkeligt. Jeg var ved at miste min mor til kræft, og det kunne jeg slet ikke acceptere, siger Rasmus Billing til Realityportalen.dk.
En dag da Rasmus sad alene med sin mor, fortalte han hende, hvor taknemmelig han var for det liv, hun havde skænket ham.
– Jeg kigger på min mor og siger, ‘mor jeg vil altid elske dig og tak for alt’. Jeg sagde så klart til min mor, at jeg ville lave et arrangement til fordel for hende, og det blev hun meget glad for.
Men hun ville have, at pengene skulle gå til kræftramte børn og deres familier, og det lovede Rasmus sin mor. Rasmus’ mor døde en uge før, hun ville være blevet 61 år.
Den triste forhistorie har dermed ført til dette velgørenhedsarrangement, så flere liv i fremtiden kan reddes.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus har scoret: Knalder som kaniner
Mød reality-stjernerne
Som om det ikke var nok at støtte en god sag, så bliver den 22. september 2012 også en enestående mulighed for at møde reality-stjernerne fra ‘Paradise Hotel’, ‘Kongerne af Rømø’, ‘Singleliv’, ‘Robinson’, ‘6 på date’, ‘Wipeout’ og ‘Fristet’. Så har du lyst til at drikke en sodavand og få taget et billede med Nicholai Bach, der er aktuel i Fristet, så er det en oplagt mulighed? Eller kunne du tænke dig en autograf af Knaldperlen eller Fissan, der for tiden er med i Kongerne af Rømø?
Mød op til en fantastisk dag, der ydermere støtter et fantastisk formål.
22. september 2012, klokken 16-23.
Strandvejen 6, 9000 Ålborg
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.