Lise Rønne afslører nye detaljer: Derfor bliver jeg ‘X Factor’-vært

Først sagde Lise Rønne klart nej til jobbet som vært på ‘X Factor’. Så lå hun i fosterstilling og mærkede en masse modstridende følelser. Men to ting var helt afgørende for det endelige svar.

nyt foto må gerne bruges
Af Caroline Grønne Wigdal - 24. februar 2021 kl. 9:01

De sidste par døgn har været en vild rutsjebanetur for  den 42-årige journalist og tv-vært, og også for hende er det helt spritnyt, at hun på fredag skal gå på scenen og være vært på ‘X Factor’.

-Det var et par følelsesmæssigt hektiske døgn for mit vedkommende, hvor jeg lå i forsterstilling og synes, at det føltes ambivalent. Og så landede det sådan her, og det er godt, kan jeg mærke nu. Det kom bag på mig, at jeg fik spørgsmålet, og at jeg endte med at sige: “Så gør vi det”, lyder det fra Lise Rønne.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakoozas afløser: Her er den nye ‘X Factor’-vært

Hun lagde ud med at sige klart nej. Men som hun selv fortæller, så var det i meget kort tid, hun sagde nej. Det var der flere grunde til, men der var nogle ting, der virkelig var afgørende for, at det tippede over og blev et ja.

Mere end bare tanken om, at man nogle gange skal sige ja til noget nyt for at se, hvilke oplevelser det kan føre til.

Det var blandt andet tanken om, at Melvin Kakooza havde været nødsaget til at forlade rollen med så kort varsel på grund af en hjernetumor.

– Det fylder meget i mig. Jeg synes simpelthen bare, det er så trist. Og det er også derfor, jeg med det samme vidste, at det her skal jeg tage alvorligt. De står jo virkelig, virkelig i en svær og en alvorlig situation, siger Lise Rønne om, at TV 2’s egentlige vært var blevet ramt af så alvorlig sygdom.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

Lise Rønne. (Foto: Cecilie Bach/Saxo.com)

Har mine børn med

Udover den barske situation, som sygdom satte Melvin i, er der også noget andet, som har fået hende til at sige ja. Og det er hendes børn.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

– Ungerne er så oppe at ringe over det. De synes, det er så fedt, og de kunne slet ikke vente med at fortælle det til deres venner. Jeg bliver nok både pinlig og kommer til at gøre alt muligt forkert, men det føles virkelig hyggeligt at have dem med. At det ikke er noget, jeg kommer til at stå alene med, siger den nye ‘X Factor’-værtinde.

Sammen med sin kæreste, Mikkel, har hun børnene Nelson, Eva og Thomas. Det er de to ældste på 8 og 11, der er ‘X Factor’-fans og blandt andet glæder sig til at se, hvad mor skal have på af tøj, når hun går på scenen. Den mindste er fire år.

Der gik cirka et døgn, før Lise Rønne nåede frem til beslutningen. Hele vejen igennem havde hun meget dialog med TV 2.

– Til sidst tænkte jeg, at jeg kunne jo for fanden bare sige ja. Jeg kunne jo bare sige ja. Så bøvlet var det jo heller ikke, siger hun.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Thalia og Tobias er begyndt at ses

Læs mere om