Melvin Kakoozas afløser: Her er den nye ‘X Factor’-vært

Det er både trist og uretfærdigt, at Melvin må forlade showet. Men en garvet, velkendt ‘X Factor’-vært står klar til at løfte opgaven.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. februar 2021 kl. 16:02

Mandag formiddag landede den triste meddelelse, at 29-årige Melvin Kakooza alligevel ikke bliver vært på rækken af liveshows i ‘X Factor’.

Det skyldes, at han er blevet ramt af en godartet hjernetumor, som nu er opereret væk. Det næste stykke tid har Melvin naturligvis brug for fred og ro, og derfor er der nu fundet en afløser.

LÆS OGSÅ: Maries nære veninde død: Knust af sorg

For den nye vært er det alligevel ikke helt så nyt, nå hun skal træde ind på scenen på fredag. Det er nemlig den 42-årige Lise Rønne, der gør comeback. Hun var vært på talentprogrammet på DR i 2008, 2009, 2011 og 2012.

– Sidst jeg stod på en ‘X Factor’-scene, havde jeg min lille datter i maven, og nu er hun altså otte år gammel! Selv har jeg i de seneste år viet mit arbejdsliv til bøgerne, så jeg havde mildest talt ikke set det her komme. Men med den triste anledning til, at jeg overhovedet blev spurgt, føltes det vigtigt, at jeg rent faktisk ville være tryg ved at træde til med kort varsel, lyder det fra Lise Rønne.

LÆS OGSÅ: Nødsaget til at deltage i realityprogram: Jeg havde simpelthen ikke lyst

Lise Rønne. (Foto: Cecilie Bach/Saxo.com)

Hun tilføjer:

– Og var der et program, der for en stund skulle hive mig tilbage i manegen, var det ‘X Factor’. Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som tv-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe scorer kendt musiker

Springer til med kort varsel

Lise Rønne var vært på ‘X Factor’, da det for allerførste gang ramte skærmene i Danmark i 2008. Hun har i det hele taget solid værtserfaring med tv, da hun kan skrive både ‘Aftenshowet’, Dansk Melodi Grand Prix og 2014’s Eurovision på sit CV.

Men som hun selv nævner, har hun siden satset på bøgerne. For tiden læser hun litteratur på Københavns Universitet og har et samarbejde med online-boghandleren Saxo.com, hvor hun anbefaler bøger til danskerne.

Hos TV 2 er de meget glade for den gode løsning på en trist situation.

Signe Muusmann, Lise Rønne, Sofie Linde og Eva Harlou har alle været vært på ‘X Factor’ (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise Hotel’ får nye værter

– Lise har lige præcis det format og den erfaring, der skal til, for at kunne springe til med så kort varsel på så stort et show, og det betyder rigtigt meget for alle os, der er involveret i ’X Factor’. I den her usædvanlige situation er jeg både glad og lettet over, at det lykkedes at lokke Lise Rønne på skærmen igen. Lise var den allerførste vært på ’X Factor’, og jeg er sikker på, at det bliver et glædeligt gensyn for mange af vores trofaste ’X Factor’-seere, fortæller Dorte Borregaard.

Lise Rønne er vært på ‘X Factor’ fra fredag 26. februar til og med finalen, der afholdes fredag 9. april 2021.

LÆS OGSÅ: KÆMPE BRØLER: Har du spottet fejlen?