Lisbeth Østergaard stolt af Ralf: Han er pissedygtig

Lisbeth Østergaard er stolt af sin mand, når hun ser ham uge efter uge i ‘Robinson’.

Af Rikke Lynge - 6. november 2021 kl. 14:55

Tirsdag aften var det Lisbeth Østergaard, der shinede, da hun lancerede sin nye skokollektion i samarbejde med JoDis, det er ellers ægtemanden Ralf, der for tiden gør sig mest bemærket i den lille familie fra Amager, da han i TV3-programmet ‘Robinson’ mandag efter mandag præstere. Ralf er stadig med i konkurrencen, hvor 22 nu er blevet til 9, og det gør Lisbeth stolt.

– Han er så empatisk og meget rolig. Han er pissedygtig til alt, der har med at kaste og gøre, så han er virkelig god og meget likeable. Han er jo, ligesom han er herhjemme, smiler Lisbeth stolt, da HER&NU møder hende til eventet.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen afslører nyt projekt: Klar til børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lisbeth fortæller om sit nye skoprojekt.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

Ralfs to børn Viggo på seks år og Carlo på tre er ifølge Lisbeth mindst lige så stolt, som hun er.

– De elsker at se Ralf i ‘Robinson’. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har set de første afsnit, det er helt vanvittigt, afslører Lisbeth der ikke ved, hvordan Ralf kommer til at klare de kommende afsnit af ekspeditionen, da han er meget hemmelighedsfuld.

– Jeg ved selvfølgelig, hvornår han kom hjem fra ekspeditionen, men han er ikke til at drive noget ud af. Han fortæller mig intet. Han siger, det ødelægger spændingen for mig, fortæller Lisbeth, der godt kan forstå, at han er nødt til at være hemmelig omkring det.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ibi Støving er blevet skudt

Lisbeth Østergaard og Ralf Christensen (Foto: Bo Nymann)