Linse træder i karakter: Nægter at deltage ved dyremarked

Bryggens dronning er booket til dette års Vildsund Marked. Men det traditionsrige marked får ikke besøg af Linse.

Af Mikkeline Andersen - 22. juli 2015 kl. 13:25

Debatten om tynde og i manges optik misrøgtede heste på Vorbasse Marked har fyldt forsiderne de seneste dage. Kritikerne bruger de sociale medier til at skrive, at heste, katte, høns og andre dyr ikke hører hjemme på landets markeder, men det er svært for de besøgende at træde i karakter og sætte en streg i sandet.
Derimod får det betydning, når prominente personligheder aktivt vælger markederne fra. Den konsekvens har dronningen af Bryggen taget.
– Hej, min søde booker, Ulrik. Jeg bliver absolut ikke populær på det, jeg gør her, men jeg tager tæskene. Det er kommet mig for øre, at Vildsund Markedet er et dyremarked, hvor rigtig mange heste står klods op af et øltelt med meget høj musik, de er nervøse og topstressede. Det hverken kan eller vil jeg deltage i, skriver Linse på sin Facebook-side.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse og Didde har drukket ‘genforenings-kaffe’
Det vil skuffe mange
At det ikke er for kameraernes skyld, når Linse redder hunde eller giver burhøns et bedre liv, er der ingen tvivl om. Skulle der alligevel sidde nogle med en sidste tvivl, om må den være manet i jorden med dette afbud.
– Jeg kan simpelthen ikke stå inde for det og lægge mit navn til det. Jeg ved, at jeg skuffer en masse søde fans, der har glædet sig til at møde mig, og jeg har glædet mig lige så meget. Det gør jeg hver gang, jeg skal ud i landet, men denne her springer jeg over, skriver hun.
– Dyr har intet at gøre på markeder, hvor der er alt for høj musik, de er taget ud af deres rammer, står til skue uden fred og omringet af mennesker og forvirring. Det er sikkert en gammel tradition, men det vil jeg blæse på. Det gør det ikke rigtigt at slæbe de arme dyr derhen. Min mening, min beslutning. Vil du hilse den søde Tivolimand og undskylde min sene afmelding, slutter hun.
Vildsund Marked startede tirsdag og slutter torsdag.
LÆS OGSÅ: Overrasket Didde: Linse kan bare ringe
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.