Linse: Der var godt nok udfordringer på drengen

Det har ikke været helt uden problemer, at Linse har åbnet sit bed & breakfast i Spanien.

Af Louise Andersen - 14. april 2018 kl. 13:55

I dag er smilet stort, men sådan har det vist ikke været hele vejen igennem for Linse Kessler, der for små tre uger siden for første gang slog dørene op for sit bed & breakfast i Mijas i Spanien.
– Vi har virkelig været udfordret for sygt. Både med huset og poolen, som skulle i stand. Så var det pludselig et problem med vores tilladelse; den havde vi ikke helt, som vi troede, vi havde den. Der var godt nok udfordringer på drengen, mand. Er du vimmer!, fortæller Linse om dagene op til åbningen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Skulle Geggo og Cengiz have været med Linse i Spanien?
– Vi sov ikke i to døgn, Peter og jeg. Vi var pisse nervøse, og jeg tænkte: Det er bare løgn, det her. Jeg kunne bare se os stå dér, og så kom politiet og sagde: “Ja, I må ikke holde bed & breakfast åbent alligevel”. Man kender jo ikke de spanske regler, og så kunne vi stå dér med husleje, en kok og rengøringspersonale uden at kunne åbne.
Sådan gik det heldigvis ikke, og i dag Linse glad og lykkelig for sin nye tilværelse som B&B-ejer.
– Nu kører det pisse godt! Jeg har lige været deroppe til morgenmad – det er jeg hver morgen. Lige fra den lørdag vi åbnede, har vi bare haft de mest glade gæster. Jeg kiggede bare på Peter den første dag, mens gæsterne sad ude ved poolen, og sagde: “Det her, det er det hele værd!” Vi var færdige, men det hele var så vildt, og folk var så glade, fortæller Linse.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan mødte jeg Moster Niller

Glad og lykkelig i Spanien

Der er dog en enkelt ting, der stadig driller lidt. Det tager Linse heldigvis ikke så tungt.
– Strømmen er det eneste, vi ikke har fået bugt med endnu. Men den driller hos alle i Spanien, så det er meget rart. Men når gæsterne kommer, så viser vi dem bare kontakten. Så går de selv ud og tænder, når den går. Det er strålende, siger hun.
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
Linse gjorde sin drøm til virkelighed – og det har hun ikke fortrudt ét eneste sekund!
– Det er så fedt. Vi er så glade for det, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: SE HELE KLIPPET: Her bliver Geggo og Cengiz gift