SAY WHAT: Skulle Geggo og Cengiz have været med Linse i Spanien?

Rigtig meget tyder på, at Geggo og Cengiz var rigtig tæt på at flytte med Linse til Spanien for at åbne B&B’et.

Af Louise Andersen - 12. april 2018 kl. 13:05

I aften er der kæmpe gensynsglæde, hvis man er én af de ‘Familien fra Bryggen’-fans, der har sukket efter mere tv med Linse, Geggo, Cengiz og Alba. Har du allerede planlagt at sidde limet til skærmen klokken 20:00, så kan du vist godt begynde at glæde dig allerede nu. Realityportalen.dk har talt med Linse, der løfter lidt af sløret for, hvad seerne kan glæde sig til i aften.
– Der sker noget nyt. Der sker noget virkelig nyt: Vi bliver skilt ad, fordi der sker noget meget uventet. Der er følelsesmæssigt drama, fortæller Linse om afsnittet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien
Og der ER virkelig lagt op til drama. Det kommer nemlig frem, at det oprindeligt var planen, at Geggo og Cengiz skulle have taget del i B&B-projektet i Spanien.
– Vi kommer også hjem. Vi har vores butik, vi også skal hjem til, beroliger Cengiz i klippet ovenfor, da Geggo pludselig kommer i tvivl om beslutningen om at flytte til Spanien.
LÆS OGSÅ: Linse om Bed & Breakfast: Didde blev pisse sur
– Prøv at høre; det er det fedeste, og jeg glæder mig, men jeg er også sådan lidt. Ja, jeg er, som jeg er, siger Geggo med en bekymret mine.
Men hvad sker der egentligt? Hvorfor dropper Geggo og Cengiz alligevel at tage med til Spanien? Og hvorfor beslutter Linse sig for alligevel at tage afsted uden resten af familien? Det kan du glæde dig til at få svar på i aften, når ‘Familien fra Bryggen’ rammer skærmen klokken 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz
Du kan herunder se, at hele familien rent faktisk var med ude at se på dét hus, der i dag er Linses Bed & Breakfast. 

LÆS OGSÅ: Nyt om ‘Bryggen’-bryllup: Geggo prøver brudekjoler