Line Maria i tårer: Hårdt at gå fra Nicklaes

Selvom parret er enige om deres valg, så er de alligevel ikke helt enige.

Af Louise Vilsbøl - 21. november 2021 kl. 10:00

I denne uges afsnit af ‘Singletown’ står Line Maria og Nicklaes overfor et svært valg. Skal de rejse fra programmet som par, eller skal de fortsætte med at udfordre deres forhold? Selvom de ender med at vælge det samme, så er det ikke et valg, de er helt enige om.

LÆS OGSÅ: WOW: Kesslers hus ransages, og konen afhøres

– Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg skal vælge i dag, men det giver mig selvfølgelig lidt ondt i maven, og selvfølgelig bliver jeg i tvivl, fastslår Line Maria, som dog mener, Nicklaes har valgt den tomme boks for hendes skyld, og det er ikke helt forkert.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om fremtiden og ‘Paradise’.

– Jeg synes, det er et virkelig svært valg, for alt i min krop siger, jeg skal tage det hjerte og stikke af med dig. Men vi har også behov for at vise noget mere, og du har været på en date, og jeg ved ikke, om det er nok for dig, men jeg har været på et par stykker, og det er rigeligt. Men jeg kan godt mærke, at vi har stadig mere at bevise overfor hinanden, og vi kan godt lære noget mere af det her, forklarer Nicklaes.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner

De forsikrer begge to hinanden om deres kærlighed, inden de skal skilles igen, og det får Line Maria til at bryde sammen.

– Det er virkelig hårdt at skulle gå fra Nicklaes lige nu, lyder det fra en grådkvalt Line Maria, inden hun tager tilbage til lejligheden.

LÆS OGSÅ: TV-vært dulmede angst med alkohol: Endte på afvænning

Se det rørende klip herunder, og se hele afsnittet af ‘Singletown’ på Discovery+.