Line Hoffmeyer taler ud efter skilsmisse: Jeg var for ung

I podcasten ‘112 for knuste hjerter’ taler Line Hoffmeyer ud efter bruddet med Lasse Rimmer.

Af Nadja Josephine Arpe - 30. oktober 2021 kl. 10:55

Det var aldersforskellen, der gjorde, at Line Hoffmeyer, 29, og Lasse Rimmer, 49, tidligere i år valgte at blive skilt efter to års ægteskab. Det fortæller Line i en podcasten ‘112 for knuste hjerter’.

LÆS OGSÅ: Silas Holsts skuffet over kritik: Stormede ud

– Jeg var for ung. Jeg havde ingen fornemmelse af, hvad jeg ville have i et parforhold. Jeg havde bare en følelse af, at jeg ville have ham, fortæller Line.

Influenceren prøvede naivt at passe ind i hans etablerede liv med hus og familie.

Ariklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Rikke Gøransson fortælle om sin holdning til sæson 18 af ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Ung mor stiller op til kommunalvalget

– Alle valgene var truffet. Der var ikke nogen proces, ingen valg, der skulle tages, som der ellers er, når man er ung og går i gang med at indrette sit voksenliv. Aldersforskellen kom især til udtryk, når det gjaldt børn. Lasse har to døtre fra et tidligere forhold, mens Line inderligt ønskede sine egne børn. Derfor gik de også i fertilitetsbehandling.

– Det var ikke livsomvæltende for ham, som det var for mig. Han havde jo to dejlige børn. Det skabte bare en skævhed, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Min søn ser ikke sin biologiske far