Lina Rafn afslører, hvordan hun har det med utroskab

Den smukke sangerinde mener, at et åbent forhold kan være en nødvendig ting.

Af Emilie Holm Egebro - 25. oktober 2016 kl. 17:49

Sandheden bliver lagt på bordet, når ‘4-Listen: Det vi siger om parforhold’ i aften ruller over skærmen. Her åbner den aktuelle ‘Topmodel’-vært Lina Rafn op for, hvordan hun har det med åbne forhold. Og det viser sig, at hun slet ikke er så afvisende overfor det:
– Mange flere par, end man regner med, finder ud af, når de bliver voksne og har været hinanden tro et stykke tid, at vi kommer til at dø, hvis vi ikke giver hinanden lov til en lille smule eventyr. Og så må man finde ud af, hvad det eventyr skal bestå i. Uden at gå for langt ind i, hvilke løsninger jeg finder med min partner, så har jeg aldrig været specielt jaloux anlagt, afslører Lina i programmet og tilføjer:
– Jeg kan udmærket mærke, om han er vild med mig eller ej, og om han får kysset med en eller anden trunte eller whatever, så går der altså ikke nogen skår af mig. Vi er voksne nok til, at der er kommunikation om, hvordan vi sørger for at holde liv i kludene på det her shit.
Smugkig lidt af aftenens afsnit herunder:

Se ‘4-Listen: Det vi siger om parforhold’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Manden SKAL betale
LÆS OGSÅ: Lina Rafn om kvindeidealer: Det, man får hjemmefra, er grundstenen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.