Lettet Fie efter exit: Havde det psykisk dårligt

‘Paradise’-pigen måtte her til aften forlade de luksuriøse omgivelser i Mexico, men det er den populære blogger ikke ked af.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 19. marts 2015 kl. 22:35

Sammen med Amalie stod Fie bag Theis ved aftenens parceremoni. Og selvom der fra start var flirt i luften mellem Theis og Fie, så var det ikke nok for Fie til at sikre sin plads på ‘Paradise Hotel’.
– Ærligt talt, så vidste jeg godt, at jeg ville ryge ud. Det sagde ret meget sig selv, at Theis hellere ville stå med Amalie, fordi hun er en stærk spiller, og de havde snakket meget hele dagen, siger Fie til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg havde stort set ikke snakket med Theis, efter vi kyssede, så jeg vidste godt, min chance ikke var der.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er skuffet over TV3
Kunne have valgt Philip
Selvom Fie på forhånd vidste, at hun ingen chance havde hos Theis, så fik det hende ikke til at finde sig en anden partner.
– Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer med, hvorfor jeg tog det valg, jeg gjorde. Men jeg havde det ikke godt psykisk, fortæller hun.
Selv tror Fie, at hun kunne have sikret sin overlevelse på hotellet, hvis hun havde villet.
– Jeg kunne have stillet mig bag Philip. Jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl om, han ville have valgt mig, hvis jeg bare havde snakket med ham om det. Han var min bedste ven der inde, men ligeså meget som jeg ønskede at blive på hotellet, ligeså meget ville jeg også hjem.
LÆS OGSÅ: TV3 om Fie Laursen: Vi kan jo ikke vise alt
Theis blev manipuleret
I dag mindes Fie ‘Paradise Hotel’ som en uforglemmelig oplevelse, hvor hun har mødt en masse fantastiske mennesker. Nogle af dem kan hun ikke leve uden, mens der er andre, som hun ikke kan fordrage, fortæller den unge blogger.
Men Theis’ begrundelse for at sende Fie hjem til Danmark er hun ikke tilfreds med. Årsagen var nemlig, at Fie havde snakket taktik med Monique.
– Begrundelsen var latterlig, og det var tydeligt, at Theis bare var den nye, nervøse fyr, der blev manipuleret af Jonas. Uden at nævne navne så er vi flere, der synes det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Fie udelukker ikke Theis som drømmefyren
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.