Ærlig paradiso: Jeg blev kastet for hyænerne og ville bare hjem

Det var en overrasket Daniel, der måtte forlade ‘Paradise Hotel’, da han tabte tillidsduellen til Mike. Efter han er tjekket ind igen, fortæller han om sit exit.

Af Anna Løwe - 25. marts 2020 kl. 07:26

Da Daniel ‘The wolf’ tjekkede ud af ‘Paradise Hotel’, røg han ikke på et direkte fly hjem til Danmark. Han blev nemlig indlogeret på et hotel i nærheden, og her måtte han få tiden til at gå, indtil produktionen havde fundet en flybillet til ham.
– Jeg sad på et hotel i 7-10 dage og talte dagene, fordi jeg kedede mig så meget og mest af alt bare ville hjem, fortæller Daniel Realityportalen, da vi spørger, hvordan det var at tjekke ind igen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks
– Da jeg blev ringet op, tænkte jeg, at de måtte have skaffet mig en billet til Danmark, og det var så rart. ‘Paradise’-kapitlet var overstået på det tidspunkt. Men så blev jeg informeret om, at jeg skulle ind igen, og så stak det helt af.

Man skal slå ulven helt ihjel

Det var med ild i øjnene og stålfast motivation, at Daniel tjekkede ind igen. Han var nemlig hævntørstig, fortæller han:
– Nu skal jeg bare hævne mig, koste hvad det vil. Jeg gik fra at være totalt demotiveret til ikke at kunne være mere motiveret. Jeg var helt ekstatisk!
LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf
– Jeg blev kastet for hyænerne, da jeg røg ud. Nu skulle de smage deres egen medicin. Man skal jo huske at slå ulven helt ihjel i stedet for at efterlade den døende, griner Daniel.
Hvordan Daniel vil hævne sig på Anna og Oliver, må tiden vise. I første omgang valgte han at stjæle Marcos partner, Silke, og dermed sende Marco på solo.
– Da jeg så videoerne, kunne jeg regne ud, at Türker ikke længere var der, så jeg tænkte, at Silke var den oplagte mulighed. Hun var helt klart den, jeg helst ville stå med af dem, jeg ‘kendte’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Jeg havde kronisk stress i Mexico
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament