Lenny er med i ‘Stjerneboksning’

Nu er der endnu en grund til at glæde sig til Stjerneboksning.

Af Louise Vilsbøl - 24. august 2021 kl. 12:12

Der er ikke længe til, at Geggo og Cengiz’ kæmpe store event Stjerneboksning løber af stablen i Brøndby Hallen, og nu bliver den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Lenny Pihl også en del af showet, det afslører han selv og Stjerneboksning på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

– Ingen rød løber uden en rød løber vært! Lad os præsentere manden ham selv – Lenny Pihl – ham der aldrig holder kæft og ham med den altid kække bemærkning. Ingen andre er mere perfekte til at underholde jer hjemme i stuerne, når I skal se optakten live fra kl 14:00. Lennys opgave er at interviewe de kendte, når de ankommer i Brøndby Hallen, skriver Stjerneboksning på Instagram, og Lenny supplerer:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre fremtidsplanerne for ‘Paradise’-parret Nicklas og Ida.

 

LÆS OGSÅ: Aflyst kamp starter krig: Jeg kan ikke fordrage den stodder

– Jeg elsker cengiz og geggo for at give mig denne her kæmpe tjans til Danmarks helt store bokse-event. Jeg har sky høje forventninger til det show, for jeg ved, hvordan bokserne har trænet hårdt op til det her, og der er ingen, som vil have et nederlag i bagagen på sådan en aften. Det sidste Stjerneboksning event var så fucking nice, og jeg tager fandme hatten af for ‘Familien fra Bryggen’ for at få stablet sådan et arrangement på benene.

Skulle selv have bokset

I virkeligheden skulle Lenny have oplevet showet fra bokseringen, idet han først var blandt bokserne og skulle møde en anden ‘Paradise’-vinder, men Teitur trak sig, og det endte med at Lenny var rasende på Teitur og kaldte ham for en stodder, som spildte alles tid. Den dag i dag er det dog ikke noget, der går Lenny på nerverne.

– Jeg er på ingen måder ærgelig over, at jeg ikke selv skal bokse den aften, selvom det kunne have været fedt, hvis jeg nu vandt. Men set i bakspejlet var både Teitur og jeg nok ikke helt klar til det, som det krævede på det tidspunkt, så jeg er fuldt tilfreds med, at jeg skal være rød løber i stedet. Jeg har også tænkt mig at give folk en oplevelse på løberen, for hvor jeg er, sker der altid kaos og sindssyge sjove ting. Jeg glæder mig helt vildt til denne her aften, og det er så fantastisk, at vi kan være samlet så mange på en gang, slutter Lenny

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjerne Boksning (@stjerneboksning)