Lenny afslører stor tv-drøm

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Lenny Pihl er frisk på mere reality.

Af Mikkel Pasztor - 24. november 2022 kl. 15:45

Han har efterhånden været med i en del tv-programmer, og står det til den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Lenny Pihl, så kan han snart skrive endnu en deltagelse på sit cv.

Det afslører han under en spørgerunde i en story på Instagram, hvor en følger gerne vil vide, om Lenny er klar på mere tv. Og klar, det er Lenny uden tvivl.

LÆS OGSÅ: Lenny efter stor beslutning: Jeg er glad

– Altså jer, der har fulgt med på min Instagram i noget tid, I ved godt, at jeg vil så gerne være med i ‘Robinson’. Jeg vil så gerne prøve det, men jeg er så bange for det dér med ikke at få sovet ordentligt og ikke få mad, for jeg bliver den værste udgave af mig selv, indrømmer Lenny og fortsætter:

– Jeg bliver virkelig et dumt svin, en modbydelig stodder, jeg hader mig, når jeg ikke får spist. Men jeg gad virkelig godt andre programmer også, det kunne være sjovt nok at være med i sådan noget ‘Ex on the Beach’, men jeg tror, at jeg er blevet lidt for gammel nu. Jeg er 36, så jeg tænker ikke, det kommer til at ske, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Kæmpe twist: Hemmelig deltager på Paradise

Herefter begynder Lenny ellers at remse op af flere programmer, der også kunne have interesse.

– ‘Paradise’-reunion, ‘Fangerne på fortet’, ‘Til middag hos’, alt muligt lækkert, afslutter han med et skævt smil og en tilhørende tekst, hvor der står “Jeg er klar”.

Om nogle castere følger med på Lennys Instagram, så vi for eksempel kan få lov til at se ham i et køkken og lave lækker mad, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Love is blind-par går fra hinanden