Lene: ’Big Brother’ har udviklet og modnet mig

’Big Brother’ presser deltagerne på deres psyke og sætter deltagerne ud i situationer, de aldrig troede, de skulle komme i.

Af Marlene Juhl Skovgård - 5. april 2013 kl. 13:40

Der var ingen tårer, og mascaraen sad stadig perfekt, da den følsomme Lene blev stemt ud af ’Big Brother’ i går aftes.
– Jeg havde næsten ingen tårer tilbage. Jeg har grædt så meget de sidste par dage. Jeg har faktisk aldrig grædt så meget, som jeg gjorde inde i huset, så jeg gad ikke tude mere. Og så ville jeg jo stadig gerne se godt ud, fortæller Lene til Realityportalen.dk.
Alligevel fik tårerne dog frit løb, da Lene fik sit længeventede kram af sin søster, som stod klar med åbne arme efter live-showet.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltagere er blevet kærester
’Big Brother’ gav selvtillid
Da Lene kom ind i ’Big Brother’-huset, var det med en meget lav selvtillid, og dét fik seerne for alvor at se, da Lenes elskede makeup blev taget fra hende under politistaten i denne uge.
– Det var irriterende, at min selvfølelse skulle styres af min make up. Jeg følte mig latterlig, da jeg begyndte at græder over det, og det burde ikke betyde så meget for mig. Men det gjorde det, og det irriterede mig, fortæller Lene og fortsætter:
– Jeg vil gerne have det lige så godt med mit udseende, som jeg har med min personlighed. Så det vil jeg helt klart arbejde med.
LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk
Har fået mere selvtillid
Men ifølge Lene har opholdet i huset på godt og ondt gjort hende stærkere, og givet hende mere selvtillid.
– Jeg føler, jeg har udviklet mig meget. Jeg føler mig mere voksen nu, og at jeg har fundet ind til min kerne.
– Jeg ved, hvad jeg vil med mit liv nu. Før ville jeg ikke have familie og børn, men jeg har fundet ud af, at jeg er en meget varmere person, end jeg troede, og at jeg faktisk gerne vil have børn senere.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltagere fortryder voldeligt exit
Camilla udvikler sig ikke
Endnu en gang blev Camilla reddet af seerne og sendt tilbage til ’Big Brother’-huset. Og det er ikke retfærdigt, hvis man spørger Lene.
– Jeg synes ikke, Camilla har fortjent det. Hun er den eneste person, som ikke har rykket sig eller lært noget af de oplevelser, man får i ’Big Brother’. Det er som at støde hovedet mod en mur, når man diskuterer med hende, lyder det opgivende fra Lene.
– Jeg synes, det er vigtigt, at man udvikler og flytter sig. Og det synes jeg ikke, Camilla har gjort!
Trods de utallige nomineringer fra de andre beboere, bliver Camilla ved med at komme tilbage til huset. Camilla har nemlig mange trofaste støtter, og Lene var derfor helt afklaret med sit exit i går, hvor hun var oppe mod Camilla og Bjørn.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.