Lene Beier afslører 'Landmand søger kærlighed'-premiere

Nu kan du godt for alvor begynde at glæde dig til den nye sæson af TV 2-succesen.

Af Emilie Holm Egebro - 27. juli 2018 kl. 7:25

I midten af marts blev det afsløret, hvem der er de seks nye landmænd i den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, som sendes til efteråret.
Siden da har der været fuld gang i optagelserne på programmet i løbet af sommeren, hvor de seks landmænd har læst breve, datet kvinder og forhåbentlig også fundet deres helt rette udkårne.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
For nyligt sluttede optagelserne på programmet, og mens det indtil nu har været hemmeligt, hvornår vi kunne glæde os til at gense TV 2-succesen, løfter den populære vært, Lene Beier, nu lidt af sløret for, hvornår vi skal sidde klar foran tv-skærmen:
– I får lige en meget en meget varm og støvet hilsen fra landevejen hvor vi netop er blevet er blevet færdige med at optage sæson fem af ‘Landmand søger kærlighed’. En slags jubilæum. I skal glæde jer til at møde de nye landmænd. Det er simpelthen de sejeste mænd og kvinder, der er med i programmet igen i år, afslører Lene i en video på ‘Landmand søger kærlighed’s Facebook-gruppe.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-par efter optagelserne sluttede
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere
– Og så har vi været heldige med vejret. Jeg ved godt, at der ikke er kommet så meget vand til markerne, men det er flotte billeder, og vi har sådan hygget os, og I kan glæde jer til at se programmet. Der er romantik, kærlighed, grin og hygge. Der er det hele. Lige nu ser det ud til, at programmet får premiere i starten af september, men følg med her på siden og hold øje med TV 2, når de begynder med trailere, for så kommer den eksakte dato. Glæd jer, glæd jer, glæd jer, fortsætter hun.
HOT NEWS: ‘Landmand’-par skal være forældre
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Se videoen, hvor Lene fortæller lidt mere om programmet herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om uventet graviditet: Et mirakel, at barnet er i live

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er gravid
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn

Læs mere om