Lebbe-Lone giver Linse en lummer gave: Jeg får det lidt stramt med det

I aftenens afsnit får Linse en fræk gave af Lebbe-Lone, og Linse mistænker Lone for at have skumle bagtanker med den.

Af Katja Gasiorowski - 25. april 2019 kl. 11:09

Der er lummer stemning i luften i aftenens afsnit af ’Familien på Bryggen’, når Lebbe-Lone inviterer Linse på fræk shoppingtur.
Lebbe-Lone har overskud på kontoen, og derfor vil hun gerne forkæle den barmfagre Linse en helt særlig gave. Hun har besluttet sig at bruge de 500 kr., hun har i kontanter, på en ny BH til Linse. Men der er et helt særligt krav til Linses nye brystholder. Den skal nemlig være rød.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
– Jeg får det lidt stramt med det, men samtidigt bliver jeg også rigtig glad, for det er jo stort af hende. Så jeg siger: “Tak, søde Lone”.
Selvom Linse accepterer gaven, mistænker hun Lone for at have en bagtanke med den.
– Jeg tror ikke, det er helt tilfældigt, at det er en rød BH, jeg skal have i gave af Lone. Nej, hun er nemlig en lummerfis, er hun. Hun glæder sig til at se den på. Hun skal med i omklædningsrummet, siger Linse med et glimt i øjet.
LÆS OGSÅ: WOW: Så vilde ser Linse og Didde ud efter operation
Se klippet herunder:

Se hele afsnittet på TV 3 og Viaplay i aften kl. 20.
LÆS OGSÅ: Didde: Jeg har givet et blæs for 57,5 og en pakke nougat-is