Didde: Jeg har givet et blæs for 57,5 og en pakke nougat-is

I ‘Familien fra Bryggen’ løftede Linse sløret for lidt af en historie, som Didde nu afslører nærmere om.

Af Emilie Holm Egebro - 7. februar 2019 kl. 20:38

I aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ udforsker Linse og Didde Amager, og det viser sig, at Linses nye område slet ikke er så nyt alligevel. I deres unge dage hang de nemlig ud på et helt særligt hjørne, hvor der skete ting og sager i det skjulte.
LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring
Didde fortæller, at hun havde en kæreste, de hang ud med, og det får Linse til at tænke tilbage på dengang, hvor Didde gav et blæs mod betaling – nemlig 57,5 og en pakke nougatis. Hun mener dog, at det er en historie, som Didde selv må fortælle.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
Nu afslører Didde overfor Realityportalen.dk, hvordan den sjove historie egentlig forholder sig.
– Jamen det var egentlig min kæreste, så det var egentlig ikke så vildt. Han ville lige komme forbi med nogle penge, så jeg kunne handle, og så kørte han i en fed sportsvogn, og så tænkte jeg: Det kan jeg da godt lige gøre. Han får en guffer på vej i bilen ned at handle. Det er da meget sjovt. Jeg var jo ung, frisk og frejdig dengang, det var jo i mine helt unge dage. Jeg var vel 20 år eller sådan noget, fortæller Didde til Realityportalen.dk, mens hun fortsætter grinende:
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
– Så gav jeg ham sutteren og sagde, han skulle stikke mig nogle moneter, fordi jeg skulle handle ind til aftensmad. Så det grinede vi lidt af, det var jo bare en meget sjov lille historie. Han gav mig så 57,5 kroner, fordi det var det eneste, han havde i kontanter, og det blev jeg lidt utilfreds med og skældte ham ud. Men så sagde han, at han også havde en nougat-is bag i bilen. Så fik jeg lige det også, forklarer hun med et smil.
Se næste afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Rystet Geggo: Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-Didde: Jeg får mange nøgenbilleder tilsendt