Lars Løkke rørt til tårer: Det er fars pige

Lars Løkke kan ikke holde tårerne i øjenkrogen tilbage, når han tænker på sine børn.

Af Rikke Lynge - 18. april 2021 kl. 10:55

56-årige Lars Løkke Rasmussen er ikke bleg for at vise, hvad han føler for sin familie. I tv-programmet ‘Over Atlanten’ på Kanal 5 og discovery+ åbner Lars en adventsgave fra sin datter Lisa, som har givet sin far tre adventsgaver med på turen, da han efter planen når hjem til fjerde søndag i advent.

– Jeg elsker min datter – jeg elsker jo alle mine børn. Jeg har to drenge og en pige, og jeg holder rigtig meget af dem alle sammen, men der er et eller andet med ‘fars pige’, så man bliver da en lille smule rørt, når hun har tænkt på mig, fortæller Lars Løkke med tydelige tårer i de røde øjne.

LÆS OGSÅ: Rådførte sig med Anders Lund Madsen inden afrejse

Se den søde adventsgave fra datteren i klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om svært emne: Sidste måned troede jeg ENDELIG, det lykkedes

At se Lars Løkke blive rørt over en gave fra sin datter, er ikke den version af Lars, man er vant til at se, når han i sit politiske embede normalt er på tv. Han er dog ikke bekymret for, hvad folk synes om ham, på trods af sin deltagelse i reality.

– Folk har i forvejen så mange fordomme og tanker om, hvem jeg er. Jeg har aldrig været elsket af alle, og det kan jeg sgu ikke lave om på, siger Lars Løkke til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Margrethe ville ikke være dronning: Jeg løb ud af klasselokalet og stortudede

Han er dog ikke sikker på, at han havde fået lov, hvis han stadig var formand af Venstre.

– Hvis jeg stadig havde været omgivet af meget kloge medierådgivere, så havde der nok været flere, der ville tale mig fra det, men helt ærligt, så har jeg tænkt, at det her er en fantastisk mulighed og en fantastisk oplevelse. Ja, der er en risiko ved det, men helt ærlig livet består af risici. Jeg er gammel nok til at stå ved den, jeg er, fortæller Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft