'Landmand'-Pernille ville ikke lege med Danni - Her & Nu

'Landmand'-Pernille ville ikke lege med Danni

Nu fortæller Pernille årsagen til, hvorfor hun trak sig i ‘Landmand søger kærlighed’

Af Emilie Holm Egebro - 11. oktober 2017 kl. 14:27

Da Danni igår skulle invitere enten Pernille eller Louise på romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’, blev valget taget for ham, da Pernille sprang fra i sidste øjeblik.
Landmanden valgte derfor at invitere Louise, selvom det egentlig var Pernille, han ville have haft med på weekendturen, da han følte, at kemien var bedst med hende.
Idet Louise og Pernille er bedste veninder, har mange seere efterfølgende siddet med det store spørgsmål om, hvorvidt Pernille valgte at trække sig for ikke at ødelægge sit venskab med Louise. Det afviser Pernille dog:
–  Der er mange, der tror, at jeg vælger at trække mig på grund af Louise. Men jeg vælger altså ikke at trække mig, fordi jeg tror, hun vil blive sur eller sådan. Jeg havde ikke følelserne for Danni, men jeg havde fået færten af, at han havde et godt øje til mig, og det ville være synd at lege med hans følelser, fortæller Pernille til TV 2 og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Landmand trækker sig fra programmet
– Mig og Louise har talt meget om det. Hun sagde til mig, at jeg ikke skulle trække mig på grund af hende, men hun var glad for at få chancen, når nu han havde et godt øje til mig, for hun syntes, han var rigtig sød.
Pernille afslutter med at fortælle, at hun er super glad for at kunne hjælpe veninden med at finde den store kærlighed, når hun nu ikke selv fandt den i denne runde. Hun tilføjer, at det var et problem for hende, at Danni ikke åbnede sig mere op under programmet, og hun tvivler på, at det havde ændret sig, hvis hun havde taget med ham på en romantisk tur.
Du kan se næste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ på tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas
LÆS OGSÅ: Natascha Linea udgiver selvbiografi