'Landmand'-Brians kvinder er klar: Nu flytter vi ind

I aften flytter Anna, Ulla og Susanne ind hos Brian i ‘Landmand søger kærlighed’.

Af Emilie Holm Egebro - 19. september 2017 kl. 9:03

Anna Støchkel, Susanne Bay Nielsen og Ulla Rytter er de tre heldige kvinder, der i aften skal flytte hjem til Brian Vestergaard Nielsen på hans gård i ‘Landmand søger kærlighed’. Kvinderne ser alle frem til et par spændende dage hos landmanden for at finde ud af, om det kan føre til ægte kærlighed.
LÆS OGSÅ: Landmand trækker sig fra programmet

Ulla (Foto: Niels Henrik Dam)


Vores livsværdier er ens
For 54-årige Ulla Rytter var det ved et rent tilfælde, at hun havnede i ‘Landmand søger kærlighed’. En aften i marts så hun Brians introduktionsvideo i tv, og selvom hun bestemt ikke havde forestillet sig selv medvirke i et tv-program, vidste hun, at hun måtte slå til.
– Jeg syntes, at Brian virkede vildt charmerende i indslaget, og jeg fik en fornemmelse af, at han havde de samme livsværdier som mig, hvilket er vigtigt, når man finder sammen i vores alder, og det ikke er for at stifte familie, forklarer Ulla, der håber på at kunne blive gammel sammen med Brian.
– Da jeg så Brian på tv, var jeg solgt. Han virkede så charmerende og sød, og det synes jeg stadigvæk, at han er. Jeg kan lide en mand, der har styr på sit liv, ligesom jeg selv synes, jeg har. Og det fornemmer jeg hos Brian, afslutter Ulla, der bor i Kolding, men er villig til at flytte, hvis hun og Brian finder kærligheden de næste par dage.
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn

Susanne (Foto: Niels Henrik Dam)

Træt af hulemænd

Susanne Bay Nielsen fra Løgstør har set samtlige sæsoner af ‘Landmand søger kærlighed’, men indrømmer, at hun aldrig selv ville have fået sig taget sammen til at melde sig programmet. Heldigvis var der andre, der tog initiativet for hende.

– Nogle af mine kollegaer var trætte af, at de ikke havde fået mig afsat, så de meldte mig til, jeg skulle bare selv skrive teksten om mig, forklarer 54-årige Susanne, der er glad for, at hun fik et skub.

– Jeg synes, det er virkelig spændende at være med, og jeg er så træt af netdating og alle de hulemænd, der er derude. Dette virker meget gennemtænkt, og indtil videre er det jo gået rigtig godt med Brian og mig, forklarer Susanne.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Nichlas åbner op: Derfor valgte jeg Isabella fra

Anna (Foto: Niels Henrik Dam)

Vil forlade Holland for Brian

51-årige Anna Støchkel er oprindeligt fra Danmark, men har boet 40 år i Holland. Nu er hun dog klar til at hive rødderne op, hvis kærligheden opstår mellem hende og Brian.

– Jeg havde aldrig set programmet, men sidste år så jeg det ved en tilfældighed, mens jeg var i Danmark, hvorefter jeg har fulgt det på Facebook. Da Brian så poppede op i år, som en af de nye landmand, tænkte jeg med det samme: Ham der, ham kan jeg lide, fortæller Anna, som endte med at vente fem måneder, inden hun sendte ansøgningen afsted.

– Jeg fik lidt kolde fødder, men så fik min veninde mig overtalt. Brian og jeg passer rigtig godt sammen, da vi interesserer os for alle de samme ting. Han kører motorcykel, bor på landet, kan lide musik og lide at danse. Så jeg er meget klar til at flytte til Danmark, hvis det bliver Brian og mig, forklarer Anna.

Følg med i aften klokken 20.00 på TV 2 for at se, hvordan det kommer til at forløbe.
LÆS OGSÅ: Generte Nichlas fra ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg blev født for tidligt
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par venter deres første barn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.