Laila fra 'Nyskilt': Sådan går det i dag - Her & Nu

Laila fra 'Nyskilt': Sådan går det i dag

Laila Iben Schmidt har det godt i dag, og hun allerede har gang i nye projekter til fremtiden.

Nyskilt
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. juli 2016 kl. 19:55

Laila Iben Schmidt var en af de kvinder, seerne stiftede bekendtskab med i Kanal 4-programmet ‘Nyskilt’. Den 43-årige Laila havde fundet ud af, at hendes mand gennem ti år, havde været hende utro over flere omgange, og hun lod sig derfor skille. Noget, hun efterfølgende har skrevet en bog om med titlen ‘Røvretur, sixpack og neglelak’.
I dag har ‘Nyskilt’-deltageren det godt, og hun har allerede travlt med flere nye projekter i fremtiden.
–  Jeg har været så glad efter min medvirken i programmet. Men især efter jeg udgav min bog, er det væltet ind med positiv respons fra folk, som har læst den. Det har været dejligt at være med til at bryde det tabu omkring utroskab og være med til at italesætte det, fortæller Laila til Realityportalen.dk, der samtidig afslører, at hun er i gang med et nyt projekt:
– Jeg er i gang med en ny bog, der hedder ‘Efter skilsmissen – man skal turde kærligheden’. Den bliver udgivet omkring juletid, og jeg sidder netop og skriver på den her i sommerferien. Den tager ikke så meget udgangspunkt i mig selv, som den tidligere bog gjorde.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila: Min eks-mand havde et kvinde-misbrug
Leder efter kærligheden
Selvom Laila har oplevet skyggesiden af et ægteskab, lykkedes det hende alligevel at finde kærligheden i Sverige. Men den lange distance blev for meget, og Laila er nu igen på singlemarkedet.
– Der er ingen mand i mit liv på nuværende tidspunkt, så jeg er semi-aktiv på singlemarkedet. Altså, jeg savner kærligheden, og jeg savner, at der er en mand, der skriver til mig, hvad vi skal lave i dag. Jeg er da på Tinder af og til, men ellers er jeg ikke så aktiv på den front, fortæller Laila, der dog savner en at dele tingene med.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab
Måske mere tv
Den 43-årige ‘Nyskilt’-deltager synes, at det har været spændende og udfordrende at lave tv, og det er ikke utænkeligt, at hun igen dukker op på skærmen, hvis det rette tilbud byder sig.
– Jeg kunne sagtens forestille mig at lave tv igen. Jeg synes, det var fedt at være med til at bryde de her tabuer. Dog er der ikke noget på tegnebrættet på nuværende tidspunkt, men jeg ville da være klar, hvis der kom noget spændende, fortæller Laila.
Hun slår dog fast, at hun først skal nyde sommerferien i Sverige med sin ældste datter og have færdiggjort uddannelsen som sygeplejerske, før det bliver aktuelt med mere tv.
VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C. før de blev kærester
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.