'For lækker til love'-babe: Det bedste og værste i 2016 - Her & Nu

'For lækker til love'-babe: Det bedste og værste i 2016

Melanie Nørskov har haft både op-og nedture i det seneste år.

Af Emilie Holm Egebro - 3. januar 2017 kl. 14:55

I øjeblikket genudsendes TV3-succesen ‘For lækker til love’ mandag til fredag omkring klokken 15.00. En af de mest populære personligheder er Melanie Nørskov, som siden programmet har fundet sammen med paradisoen Jacob Affe Olsen.
Reality-baben har netop gjort en status over året, der er gået, og her er der både gode og dårlige oplevelser i erindringen:
– Jeg lagde ud med en kæmpe relancering af bloggen i januar med et nyt navn og design – hvilket var virkelig stort for mig, og noget jeg havde arbejdet længe på. I april startede jeg i en stilling, som var en drøm, jeg i sandhed havde gået med længe, fortæller Melanie på sin blog og fortsætter så:
– En af de værste ting, der er sket for mig i år, er nok, at min hud pludselig brød ud i akne. Det var en kamp for mig, som varede flere måneder, og det var ikke særlig sjovt – slet ikke når man arbejder i den branche, jeg gør.
LÆS OGSÅ: Tre ting du ikke vidste om Melanie fra ‘For lækker til love’
Mål for 2017
Melanie har som så mange andre også fastsat sig et par nytårsforsæt for det nye år, hvor blandt andet hendes blog skal prioriteres mere.
–  I 2017 vil jeg gerne videreudvikle min karriere og arbejde mere hen mod det, jeg drømmer om. Jeg vil også pushe mig selv til at arbejde endnu mere på bloggen og forsøge at nå til endnu flere events, skriver Melanie og tilføjer:
– Så skal jeg også igang med at træne igen – bare lige et par gange om ugen. Derudover har jeg en fantastisk rejse at se frem til med min eneste ene, nemlig en tur til USA. Der er faktisk kun fire måneder til vi rejser.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Melanie ser frem til spændende planer
LÆS OGSÅ: Melanie er færdiguddannet: Sådan gik det
SE BILLEDERNE: Amalie er blevet mørkhåret
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.