L.O.C. viser sønnen frem i ny musikvideo

Selvom Christiane og L.O.C. har diskuteret sønnens medietid, så sætter rapperen nu selv sin søn i centrum.

Af Ritzau - 1. december 2016 kl. 7:25

Onsdag eftermiddag udgav den danske rapper L.O.C. musikvideoen til sin nye single ‘Husk’, og her viser han for sønnen Constantin frem for sine fans.
I slutningen af videoen står rapperen med en lille baby på armen, og at der er tale om Liam O’Connors søn, som han har med magasinredaktøren og tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller, bekræfter musikerens PR-manager, Salli Mortensen, overfor Ritzau Fokus.
LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Så lang tid bruger jeg på at gøre mig klar
Rapperen har tidligere fortalt til Ritzau Fokus, at sangen ‘Husk’ er skrevet til sønnen Constantin, der kom til verden i september.
– Det her er min måde at få sagt nogle af de vigtige ting på. Jeg ved ikke, hvor god, jeg bliver til at sige “sæt dig ned, sønnike, nu skal vi have et alvorsord”, udtalte den nybagte far i oktober.
– Det er et forsøg på at sige nogle af de ting, jeg selv har fået af vide og nogle af de ting, jeg ville ønske, at nogen havde sagt til mig, forklarede han i samme interview.
LÆS OGSÅ: Se Christianes krop en måned efter fødslen
L.O.C.s egen far er også med
Indtil nu har det ellers kun været Constantins mor, Christiane Schaumburg-Müller, der har offentliggjort billeder af sønnen.
Det gjorde hun i starten af oktober med en besked om, at der havde været en “lille hjemmelig diskussion om retten til selv at vælge”, om man vil vises frem på sociale medier.
I musikvideoen ses Liam O’Connor, der er rapperens borgerlige navn, også med sin egen far, Dermot O’Connor.
LÆS OGSÅ: Christiane flytter til Frederiksberg
Liam O’Connors bandmedlemmer har ligeledes inviteret deres fædre og børn med i musikvideoen.
Onsdag aften går L.O.C. på scenen i Falkoner Salen i København, hvorefter han skal spille tre yderligere koncerter rundt om i landet.
Videoen til sangen ‘Husk’ kan ses herunder, og det første og eneste billede af Constantin, der er kommet frem indtil nu, ses under videoen.

 LÆS OGSÅ: Positiv graviditetstest gjorde Christiane angst


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.