'Kurs mod fjerne kyster'-Emil scorede kæresten på mail

En e-mail udviklede sig for parret, der nu har planer om at bo sammen.

Af Jonas Sand - 17. november 2016 kl. 14:55

Da ‘Kurs mod fjerne kyster’-drengene Theis og Emil vendte hjem til Danmark tidligere i år, var det med nye kærester, som de havde fået på turen. Og i weekenden viste brødrene for første gang kæresterne, der begge er fra Danmark, frem på den røde løber til Danish Music Awards.
Theis og Emil var dog ikke meget for at snakke om kærligheden, men i det nye nummer af ALT for damerne, der er på gaden i dag, åbner Emil op og fortæller, hvordan han scorede Louise, som han kendte fra gymnasiet.
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-drengene: Her er vores kærester
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Emil: jeg føler mig som turist i min egen by
– Jeg skrev en mail til Louise, som jeg ikke havde snakket med i tre-fire år – jeg kunne godt huske, at hun var lidt sød, ha ha – og spurgte hende, om hun havde lyst til at komme ud og sejle med Havana. Og så gik der ikke særlig lang tid, før hun havde købt en enkeltbillet til Indonesien, fortæller Emil til magasinet og afslører, at de allerede har planer om at flytte sammen.
– Ja, jeg har overtaget det lille, gamle kolonihavehus, hvor jeg er vokset op. Det skal sættes i stand, og så skal vi bo der, fortsætter ‘Kurs mod fjerne kyster’-stjernen.
I det nyeste nummer af ALT for damerne kan du blandt andet også læse, hvordan Emil havde det med at skulle tilbringe så meget tid med Louise så tidligt i forholdet, hvordan hele jordomrejsen kom i stand, og hvordan de har det med at blive kendte ansigter.
LÆS OGSÅ: Emil og Theis: Her mødte vi vores kærester
LÆS OGSÅ: ‘Kurs mod fjerne kyster’-Theis droppede gymnasiet og fandt lykken
LÆS OGSÅ: Emil og Theis: Dét har vi savnet ved Danmark
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.