Kronen er givet videre: Her er vinderen af 'Miss Danmark 2017' - Her & Nu

Kronen er givet videre: Her er vinderen af 'Miss Danmark 2017'

Det blev Amanda Petri, der løb med kronen og titlen som ‘Miss Danmark 2017’

Af Louise Andersen - 25. september 2017 kl. 12:05

Lørdag løb ‘Miss Danmark 2017’ af stablen i Azuray møde & eventcenter i Skovlunde. Og vinderen af ‘Miss Danmark 2017’-titlen blev 20-årige Amanda Petri fra Gentofte.
– Jeg er helt overvældet og fuldstændig lykkelig! Jeg er Miss Danmark 2017! Det har været den mest fantastiske oplevelse at deltage i Miss Danmark med alle de andre søde og dygtige finalister. Jeg er så glad for at have mødt så mange nye fantastiske piger, der er helt unikke på hver deres måde, skriver den nykronede vinder på sin instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er tidligere ‘Miss Danmark’-finalist
Miss Danmark er en konkurrence, hvor 30 af Danmarks smukkeste kvinder kæmper om den prestigefyldte ‘Miss Danmark 2017’-titel og æren af at repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence, ‘Miss World 2017’ i Kina.
– Jeg vil gøre mit absolut bedste for at repræsentere Danmark på bedst mulig vis til ‘Miss World 2017’ i Kina. Jeg er spændt, nervøs, lykkelig og mest af alt taknemlig, skriver Amanda Petri på sin instagram.
GALLERI: Se Kardashian-familien før de blev superstjerner
LÆS OGSÅ: ‘Miss Danmark 2017’: Her er jeres favoritter
Du kan se billeder af den smukke vinder herunder:

Jeg er helt overvældet og fuldstændig lykkelig! Jeg er Miss Danmark 2017!!!! Det har været den mest fantastiske oplevelse at deltage i Miss Danmark med alle de andre søde og dygtige finalister. Jeg er så glad for at have mødt så mange nye fantastiske piger, der er helt unikke på hver deres måde! Vi har haft det mest fantastiske mentor team, som har lagt så meget tid og energi i at udvikle os alle sammen til at blive den bedste udgave af os selv. Tusinde tak for alt jeres hårde arbejde. En særlig og kæmpe stort tilykke til @shaniaiversen – 1. runner up, @simonegadegaard – 2. runner up, @millemalihini – 4. plads og @sabjovanovic – 5. plads Tak til @misshelenaheuser – Miss Danmark 2016 for at støtte mig og være en fantastisk mentor. Jeg er så beæret over, at det var dig, der satte kronen på mit hovede. Du har gjort det helt fantastisk som Miss Danmark 2016! Et særligt TAK til Miss Danmarks national Director @lisalents for det fantastiske arbejde og for at tro på mig! Du havde stablet det smukkeste show på benene i går! Jeg er dybt taknemlig ❤️ Tak til alle de fantastiske mennesker jeg har omkring mig som har støttet og troet på mig hele vejen – især mit heppekor i går til showet der kunne høres i hele salen??? Tak til @verdensborn for at have mig som ambassadør og hjælpe mig med mig Beauty with a purpose. Jeg håber, vi kan fortsætte samarbejdet fremover. Tak til mine sponsorer, som har hjulpet mig igennem forløbet – @york_beauty for negle og vipper, @spraytan_kbh for lækker kulør og @iwear_cph for kjole til mit national kostume. Jeg vil gøre mit absolut bedste for at repræsentere Danmark på bedst mulig vis til Miss World 2017 i Kina. Jeg er spændt, nervøs, lykkelig og mest af alt taknemlig❤️ Jeg håber, I fortsat vil følge hele min rejse, der heldigvis fortsætter længe endnu på min side – Amanda Petri – Miss Danmark 2017(link i bio) TAK TAK TAK – Amanda Petri, Miss Danmark 2017 Photo credit: Veronica Skotte, Kristina Wulff, Peter Olsen Makeup: @zaynab_khafaji Hår: Simon S Shaaban Kjole: Mannequin Shop

A post shared by Amanda Petri (@amandapetrii) on


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.