'Kongerne'-Kias tidlige julegave: Jeg hoppede og skreg af glæde - Her & Nu

'Kongerne'-Kias tidlige julegave: Jeg hoppede og skreg af glæde

Realitybabens bedste gave ligger ikke under juletræet i år.

Af Jonas Sand - 16. december 2016 kl. 20:55

Nervøsiteten har siddet i Kia Sødergreen fra ‘Kongerne’ i halvanden måned. Realitybaben, der i starten af januar kan kalde sig sygeplejerske, afslørede i sidste uge, at hun havde søgt ind på kandidatuddannelsen ‘Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier + Kommunikation’.
Nu har hun fået svar, og der er heldigvis gode nyheder til ‘Kongerne’-stjernen, der derfor kan se frem til endnu flere år på skolebænken.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia store juleønske: Drømmer om kandidatuddannelse
– Jeg hoppede op og løb ind til computeren, og der stod, at jeg havde fået en plads. Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg blev så glad, at jeg egentligt ikke lige vidste, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg tænkte virkelig, om der var nogen, som tog pis på mig, fortæller en lykkelig Kia til Realityportalen.dk.
–  Men da det virkelig gik op for mig, så blev jeg helt stille. Jeg stod foran spejlet og kiggede på mig selv – faktisk ret længe. Så hoppede jeg og skreg af glæde, mens jeg tænkte, at det er så virkelig vigtigt at tro på tingene og forsøge at gøre det – ellers vil det aldrig ske. Så ringede jeg straks til min mor og far, som blev så stolte. Jeg har fået en glædelig, tidlig julegave i år, som er jeg er så inderligt taknemlig for, slutter hun.
I fremtiden håber Kia på, at hun får mulighed for at tage en ph.d. og selv udgive forskning og bøger.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen taler ud om fremtiden med Kia
LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.