Josephine af Rosenborg har sagt op: Ramt af stress

Josephine af Rosenborg har været tvunget til at sige sit job op.

I sidste uge måtte Josephine af Rosenborg kaste håndklædet i ringen og erkende, at hun var blevet syg af stress. Siden sommer har kronprins Frederiks 46-årige grandkusine haft symptomer på stress, men da hun en morgen ikke kunne komme ud af sengen, gik det op for hende, hvor alvorligt det var.

– Jeg skal lige komme mig. Jeg var der, hvor jeg ikke kunne stå op om morgenen. Jeg er dybt rystet, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Frederik 15 år efter forlovelsen: Her sagde Mary ja

LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre søsteren Camilla af Rosenborg fortælle, om hun ses privat med kongehuset.

LÆS OGSÅ: Nikolai klar til millioner: Derfor droppede han sin uddannelse

LÆS OGSÅ: Alexandras triste højtid: Jul uden drengene

I stedet for en langtidssygemelding fik hun efter eget ønske en fratrædselsordning hos ISS, hvor hun har arbejdet som leder det sidste års tid. Inden da havde hun en stor stilling hos Carlsberg.

– Jeg fik lov at stoppe fra den ene dag til den anden. Jeg har fået sådan en fin fratrædelsesaftale, og de har været så søde. Så nu skal jeg koncentrere mig om at blive rask. For at sige det ligeud, så laver jeg så lidt som muligt og hygger om mine børn, fortæller Josephine af Rosenborg, der udover det store arbejdspres også har været ramt af en række personlige tab.

Seneste for et par måneder siden, da familien mistede deres anker, prinsesse Elisabeth, der er faster til Josephine og hendes søstre. Elisabeth døde i en alder af 83 år efter længere tids sygdom.

- Når man har haft meget inde på livet, skal der nogle gange ikke så meget til, før man falder helt om, lyder det stille fra Josephine af Rosenborg.

LÆS OGSÅ: Store vægttab hos Mary og Marie: Prinsesser på skrump

LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag