Fik voldsom depression efter plagiatskandale: Jeg ville dø

Da plagiatskandalen kørte og Adam Price forlod hende, ramte Katherine Diez bunden.

Under plagiatskandalen lå Katherine Diez i sengen for nedrullede gardiner i sit soveværesle i Hellerup, mens hun tog sovepiller for at forsvinde. Hendes karriere lå i ruiner, og det samme gjorde hendes hjerte.

LÆS OGSÅ: Katherine Diez åbner op om bruddet med Adam Price: En stor løgn

- Jeg ville dø. Som jeg så det, var mit liv forbi, fortæller Katherine Diez ærligt i sin nye bog "I egen barm", hvor hun også afslører, at et familiemedlem måtte gemme piller for hende i frygt for, at Diez tog for mange.

Selvom den knuste karriere gjorde ondt, slår Kathrine fast, at det var bruddet med Adam Price, der slog hårdest, og i podcasten "Genstart" uddyber hun: 

- Jeg var i forvejen et meget, meget mørkt sted, da det her begyndte at rulle. Jeg havde en voldsom depression, og så sker det her, og så går han fra mig midt i det hele. Jeg ønsker egentlig bare at fortsætte med at ligge i sengen og sove og ... Jeg kan ikke se, at der er et lys for enden, så det er den afgrund, jeg står ved. 

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann åbner op om at være nybagt far: Vi har været pressede

I dag har Katherine Diez rejst sig fra sengen, og i søndags, dagen før sin bogudgivelse, lagde hun sit første opslag på Instagram siden februar - et opslag som også bliver omtalt i bogen: 

- I modsætning til hvad mange sikkert tror, har det ikke været "befriende" at være væk. Det har været et arbejde. På den hårde måde - med mig selv. 

- Jeg er ikke i mål, for rejsen skal fortsætte, afslutter hun. 

LÆS OGSÅ: Katherine Diez smider bombe: Var gravid med Adam Prices barn