Kommende paradiso brager igennem i blogverdenen

Den ambitiøse blogger løb fredag med en titel ved årets uddeling af ‘Modeblogprisen’.

Af Mikkeline Andersen - 4. februar 2015 kl. 11:54

Fredag var entusiastiske bloggere samlet, da ‘Modeblogprisen’ anno 2015 skulle uddeles. Fie Laursen, der ifølge Realityportalens kilder indtager dette års ‘Paradise Hotel’, løb med årets læserpris. En pris som hun sætter en stor ære i.
– Det betyder alt for mig at vinde læserprisen fremfor de andre priser, fordi jeg vandt på det bånd, jeg har til mine læsere. Det er så meget dejligere at vide, at de støtter mig, fremfor at en jury gør, siger Fie til Realityportalen.dk og uddyber:

Paradise hotel

Fie er glad for at have vundet årets læserpris (Foto: Peter Nielsen)


– Jeg har i tre år levet af blogging med en stjerne god løn, så mine ambitioner er at fortsætte i flere år, opbygge et endnu større netværk og vinde en del flere priser.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen om ‘Paradise’-optræden: Hovsa
Talen var akavet
Selvom Fie ikke på forhånd vidste, at hun havde vundet læserprisen, så havde den unge blogger det på fornemmelsen.
– Min veninde var også nomineret til en pris, og til hendes fotoshoot sagde en bag produktionen: “Ja, i år er vi slet ikke i tvivl om, hvem der vinder. Vinderen har tre gange så mange stemmer som de andre”. Der havde jeg en fornemmelse af, at hvis det skulle være nogen, burde det være mig, fordi jeg ofte rammer en million visninger om måneden, fortæller hun.
Fies bror og en anden veninde har ligeledes hjulpet hende med at sprede budskabet om prisen. Det viste sig at give gevinst, og derfor måtte en glad og “shaky” Fie, som hun udtrykker det, indtage scenen med en takketale.
– Jeg sagde kort: “Hvor er det vildt! Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, for jeg havde slet ikke regnet med det. Wow! Vildt, tak til mine læsere!” Det var en mega akavet tale, fordi jeg var så nervøs og hoppede efter mikrofonen, jeg ikke rigtig kunne nå.
Tjek Fies blog ud her.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Christopher med i ‘Paradise Hotel’?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.