Iskold luft mellem ’Divaerne’ Helene og Nadia

De to divaer, som ellers var bedste veninder, har ikke talt sammen siden april.

Af Dan Bjerggård - 10. november 2013 kl. 13:43

Det har været en offentlig hemmelighed, at de to ’Divaer i junglen’-stjerner, Helene Ladegaard og Nadia Berg Korsgaard, ikke længere er på talefod, men nu bryder de tavsheden over for Realityportalen.dk.

-Jeg forstår egentlig ikke, hvorfor Nadia vil fortælle det til hele Danmark. Men det er korrekt, at vi ikke længere er veninder, fortæller Helene Ladegaard til Realityportalen og forsætter:

– Det startede gradvist, efter vi kom hjem fra junglen. Hun fandt Peter, som jeg synes er en sød fyr. Men jeg synes ikke, at han var eller er en god kæreste for Nadia. Deres on/off-forhold resulterede i, at jeg blev skiftet ud til fordel for ham. På trods af, at vi havde aftalt, at ingen fyr nogensinde måtte komme imellem os.

LÆS OGSÅ: Anholdt for at urinere i metroen

Ikke længere venner på Facebook

Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)

Helene og Nadia har kendt hinanden i godt 15 år, men de er ikke længere på talefod. (Foto: TV3)

Nadia og Helene blev kendte i ’For lækker til Love’, hvor de to slyngveninder var uadskillelige. I dag er de end ikke venner på Facebook, hvor Helene har slette og blokeret Nadia.

-Helene har trukket en streg i sandet ved at slette og blokere mig på Facebook. Derfor mener jeg godt, at jeg nu kan sige offentligt, at vi ikke længere er på talefod, siger Nadia Berg Korsgaard til Realityportalen.dk og uddyber:

– Vores venskab ændrede sig, da jeg pludselig fandt ud af, at jeg var gravid. Mit liv vendte fuldstændigt, og jeg kunne ikke længere tage i byen og feste. Jeg stod med et kæmpe ansvar som nybagt mor, og det er virkelig en kæmpe omvæltning, også for ens veninder.

Små hentydninger på Facebook var det, som fik bægeret til at flyde over for 29-årige Helene.

– Nadia lavede flere skjulte hentydninger til, at vores venskab var slut, og hvor lykkelig hun var for sine veninder og familiens støtte. Det var meget tydeligt, at jeg ikke var en del af det. I virkeligheden følte jeg, at hun havde skubbet mig væk, og heller ikke havde støttet mig, da jeg fx. var indlagt på akutafdelingen i tre dage. Derfor valgte jeg at slette og blokere hende, forklarer Helene.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee imponerer: Hakket makker

Døren står åben

Selvom parret ikke bor sammen, får de hverdagen til at fungere optimalt. (Foto: Privat)

Nadia har sammen med Peter Røhr fået sønnen Liam. (Foto: Privat)

På trods af, at der er kold luft imellem de to smukke kvinder, så er der gode minder og kærlige ord fra begge sider.

-Vi har nogle gode minder sammen, og dem vil jeg altid gemme i mit hjerte.  Man skal ikke være i tvivl om at jeg altid har villet det bedste for Nadia, og jeg håber, hun er lykkelig, der hvor hun er i dag, siger Helene og tilføjer:

-Men om vi kommer til at blive veninder igen, det ved jeg ikke. Måske engang om mange år, når tiden har helet alle sår.

Også Nadia har kun pæne ord tilovers for sin tidligere veninde.

-Jeg ønsker ikke, at folk taler dårligt om Helene. Hun har altid støttet og været der for mig i de snart 15 år, vi har kendt hinanden. Jeg har accepteret, at vi ikke er veninder længere, selvom det er mærkeligt ikke at have hende i mit liv. Hvem ved, måske kommer vi på talefod igen, når hun selv får børn, siger Nadia.

– Uanset hvad, så har jeg min tatovering med hendes navn, og den fortryder jeg bestemt ikke. Det sidste jeg ønsker er drama, så derfor bliver det her mine første og sidste ord omkring Helene, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Nadia har fået et nyt liv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.