'Kørelærerne'-stjerne skal være far igen

‘Kørelærerne’-Daniels lille ny kan komme til verden hvornår som helst.

Af Lykke Buhl - 8. april 2019 kl. 15:58

Vestegns-kørelæreren Daniel står for tiden parat. Ham og partneren Camilla venter sig nemlig en lille pige, der skal hedde Alberte, og hun kan komme hvornår, det skal være. Det fortæller han til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, en, der måske burde have taget kontakt til en af ‘Kørelærerne’.

LÆS OGSÅ: Trekantsdrama i ‘Ex on the Beach’: To gamle kendinge tjekker ind
– Jeg er totalt træt. Min kone skal til at føde indenfor en uge, det kunne ske lige nu, fortæller kørelæreren, der allerede har fornøjelsen af parrets to-årige datter Annabell.
Som selvstændig i Brøndby Køreskole, så har Daniel altså nok at se til, nu der også snart kommer en lille ny. Terminen er sat til onsdag d. 17. april.
– Jeg ved ikke, om det er dejligt. Vi har en i forvejen, så jeg er træt i forvejen. Så bliver jeg bare endnu mere træt. Jeg har jo også et arbejde ved siden ad, lyder det med et grin fra den igen snartkommende farmand, der understreger, at han og konen er meget spændte på at byde lille Alberte til verden.
Du kan følge Daniel på arbejde hver mandag klokken 21:25, når TV 2 ZULU sender et nyt afsnit af ‘Kørelærerne’.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sara slår fast: Denne eks håber jeg ikke at se