Knust 'Forsidefruer'-Tina: Derfor rammer det mig hårdt

Det, som Tina Lund frygtede, er sket.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. marts 2020 kl. 10:56

Den smukke ‘Forsidefrue’ og springrytter håbede til det sidste, at OL ikke ville blive udskudt som følge af coronavirussen. Men nu er det en realitet. OL bliver udskudt til et senere tidspunkt, og det bliver senest til sommeren 2021.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!
Der er seks springryttere, der bliver udtaget til OL, og heraf bliver kun en sendt afsted til OL for at repræsentere Danmark. Der var gode chancer for, at det ville blive Tina Lund, da hun blev årets rytter i Danmark sidste år, og generelt har hun opnået flotte resultater.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Amalie om brystoperation: Jeg græd i fem dage
– Lige nu er jeg på toppen. Så det er super ærgerligt, når det virkelig er en drøm, jeg har kæmpet for i hele min karriere. Så lige nu sidder jeg med en tåre i øjet. Jeg ved godt, at der overhovedet ikke er vigtigt i forhold til, hvad der sker ude i verden, men derfor er jeg ked af det alligevel, siger Tina Lund til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

Måske er hesten solgt

Forsidefruen har før repræsenteret Danmark ved EM og VM, men hun mangler stadig at udleve drømmen om et OL.
– Til næste år skal jeg jo så ud og lave helt nye resultater, der er nogle, der har nye heste, mens andre er blevet solgt. Det kan også være, at min hest er skadet til den tid, der kan jo ske alt muligt, når man har med dyr at gøre.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
Tina Lund understreger igen, at det er vigtigere, at vi får styr på verden og coronapandemien, men det laver ikke om på, at hun er enormt ked af det.
– Jeg har de sidste to år arbejdet så hårdt for at komme til OL. Det kan jo godt være, at det også kan lade sig gøre i 2021. Forhåbentlig kan det. Men lige i år havde jeg bare rigtig gode chancer, siger hun.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt