‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet

Hvor gode veninder er ‘Forsidefruer’-veninderne egentlig?

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. februar 2020 kl. 7:25

Det er ingen hemmelighed, at de seks ‘Forsidefruer’ snakker om stort set alt, og at de deler små og store begivenheder i livet med hinanden. Præcis som ægte veninder gør. Men er det også sådan, når kameraet slukkes?
LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst
– Jeg har det godt sammen med alle pigerne, og vi ses også uden for programmet. Vi kan sagtens ringe til hinanden, når vi ikke er sammen, men vi har alle et virkelig stort behov for også at se vores andre venner efter optagelserne. For der er jo også optagelser om aftenen, i weekenden og under ferier. Jeg har aldrig set mine veninder så meget, som jeg ser ‘Forsidefruerne’, fortæller Jackie til Realityportalen.
Den følelse deler hun med resten af gruppen.
Sæson 6 og 7 af ‘Forsidefruer’ er blevet optaget fra marts og frem til oktober i 2019. Og på nær en måneds sommerferie, er der i alle måneder blevet arbejdet intenst. Efter de otte måneders optagelser, kan fruerne sagtens finde på at ses, uden at har noget med ‘Forsidefruer’ at gøre.
LÆS OGSÅ: Afsløring! Dét vidste du ikke om Janni Ree
– Vi kan godt mødes en aften i byen eller have andre aftaler, som ikke har noget med ‘Forsidefruer’ at gøre. Vi er jo både veninder og kollegaer, og det er meget rart at ses, uden det behøver at handle om programmet. Vi skriver også sammen, hvis der er noget, der er nødvendigt at vende. Men vi har også alle sammen travlt. Og vi har alle den samme følelse, når en sæson er færdigoptaget: Så har vi brug for en pause fra hinanden, hvor vi lige får lov til at fokusere på nogle andre ting i livet, siger Gunnvør.
Det er selvfølgelig ikke alle ‘Forsidefruer’, der ses lige meget, og for eksempel har Gunnvør og Tina været meget gode veninder siden sæson 2.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler 

Mange fruer med en mening

Som bekendt er der blandt ‘Forsidefruer’-veninderne ofte små og store konflikter, som i programmet bliver sat helt på spidsen.
– Vi er veninder, men vi er også kolleger, for det er et arbejde at lave programmet. Og nogle gange havner vi i nogle ekstreme situationer, som handler om vores følelser. Jeg er for eksempel ikke typen, der skændes med mine veninder. Jeg har været oppe at skændes med én kvinde i hele mit liv. Men i ‘Forsidefruer’ er det jo meget koncentreret, og jeg skal have en holdning til det hele, sådan er programmet jo, siger Jackie.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Når der optages ‘Forsidefruer’ bliver de seks fruer hele tiden bedt om at forholde sig til det, der sker. De skal altså sige deres ærlige mening om alt, og det kan være hårdt.
– Men selvom vi er blevet bedt om at forholde os til noget, så er alle følelser og reaktioner jo helt ægte. Godt nok er vi sat sammen som gruppe, men det betyder ikke, at der er noget, som er skuespil. Der sker nogle vilde ting, og for eksempel kan der være nogle, der er uvenner, og når det sker, fylder det meget mentalt hos os alle sammen, fortæller Gunnvør.
LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen? 
Derfor fyldte det for eksempel meget både under og efter optagelserne, da Amalie og Janni var uvenner. De to har heldigvis sluttet fred og kan gå nye optagelser i møde uden dårlig stemning.