Kim Kardashian og Paris Hilton er venner igen

Reality-dronningerne Paris Hilton og Kim Kardashian har tilsyneladende lagt deres uvenskab bag sig.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 6. august 2014 kl. 15:30

Stemningen ser unægteligt venskabelig ud på det billede af de to amerikanske reality-stjerner, først postet på Instagram af Kim Kardashian og derefter også af Paris Hilton.

(Foto: kimkardashian/Instagram)

(Foto: kimkardashian/Instagram)


Genforeningen skete på paradis-øen Ibiza, hvor de begge deltog i designeren Ricardo Tiscis fødselsdag sammen med en lang række andre hotte kendisser. Og at tolke ud fra deres Instagram-kommentarer ser det ud til, at begge divaer er glade for igen at være på talefod.
– Tænker tilbage på den første gang, vi tog til Ibiza i 2006. Paris Hilton, det var så godt at se dig og få snakket. Elsker det (Oversat), skriver Kim Kardashian under billedet, og Paris Hilton følger trop:
– Havde det så sjovt med Kim Kardashian denne weekend på Amnesia Ibiza. Første gang vi nogensinde kom til denne magiske ø var med hinanden. Sikke en fantastisk tur. Det var også godt at få snakket med dig, smukke, skriver den blonde ‘The Simple Life’-stjerne.
LÆS OGSÅ: Modelsøster vil ikke have Kim Kardashian med til sine shows
Uvenner siden 2008 
Om det bare er en engangforseelse eller om reality-dronningerne virkeligt har begravet stridsøkserne, vil tiden vise. Ikke desto mindre går uvenskabet snart mange år tilbage.
I 2008 blev Paris Hilton citeret for en noget ondskabsfuld kommentar om Kim Kardashians bagpart. Eftersigende skulle hun have sammenlignet denne med “hytteost i en affaldssæk”, ifølge US Weekly. Siden da er de to ikke blevet spottet sammen på trods af, at den blonde hotelarving udstedte en officiel undskyldning.
Nu hvor Kanyes wifey må siges at have overgået Paris Hilton i popularitet og spalteplads, kan hun måske se stort på venindens tidligere fornærmelser. De to går da også helt tilbage til før Kim gennembrud på tv, hvor hun var stylist for Paris Hilton, og dengang var de to nærmest uadskillelige.
LÆS OGSÅ: Sådan fordobler Kim Kardashian sin indtægt
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.